Ariel 1 Wash Clean, noul sistem profesional de spalat rufe.

1 Wash Clean sau cum opresti sirul spalarilor repetate, reducand costurile si economisind timp si resurse. 1 Wash Clean este un sistem profesional de spalare a textilelor proiectat de Ariel Professional, special pentru nevoile de spalare profesionale. Restaurante, hoteluri, clinici medicale, spalatorii, sunt doar cateva din mediile unde un sistem de spalare profesional este necesar.

De ce ai avea nevoie de un sistem de spalare profesional?

In primul rand, pentru a obtine rezultate foarte bune, fara a fi necesara repetarea spalarii de mai multe ori. Restaurantele si hotelurile in special, se confrunta cu pete dificile, greu de indepartat intr-un singur ciclu de spalare. Astfel pentru a obtine o curatare cat mai buna, se apeleaza la temperaturi ridicate ale apei, spalari repetate si doze crescute de detergenti. Suplimentar, pentru a pregati textilele foarte murdare sau cu pete dificile, in procesul de spalare sunt introduse cicluri de inmuiere, prespalare, albire, etc. Aceste procese consuma timp si resurse, afectand tesatura si crescand costurile.

Ce este sistemul de spalare 1 Wash Clean?

O combinatie eficienta intre sistemul inteligent si complet automat de dozare al detergentilor si detergentii Ariel. Indiferent de obiectivele pe care le ai de atins in spalatoria ta, exista un sistem Ariel Professional pentru tine. Cu sistemul de spalare Ariel Professional nu trebuie sa iti faci griji despre costurile cu re-spalarea, pentru ca tehnologia de curatare in profunzime lasa in urma doar curatarea impecabila marca Ariel. Sistemul de spalare Ariel Professional este certificat pentru spalare cu dezinfectare in concordanta cu Normele Uniunii Europene EN1276, pentru fiecare dintre cele trei variante ale sistemului. Cu fiecare dintre cele trei optiuni existente, vei fi in masura sa beneficiezi de un serviciu profesional, de training si sustinere.

Care sunt variantele sistemului de spalare 1 Wash Clean?

Sistemul 1 – Ariel’s 1 Wash Clean + Extra Soft & Fresh, cu tehnologia Lenor Touch Fresh, pentru experienta caracteristica a combinatiei Ariel + Lenor, care creste satisfactia clientilor. Sistemul cu pH aproape neutru produce spalari cu efect, incepand cu o temperatura a apei de 30°C. Dozarea optima de detergenti Ariel si balsam de rufe Lenor, contine ingrediente care protejeaza fibrele si datorita lor textilele sunt mai moi si mai pufoase. Micro-capsulele Lenor se fixeaza intre fibrele textilelor, oaspetii simtind parfumul chiar si dupa uscarea si calcarea profesionala.

Sistemul 2 - Ariel’s 1 Wash Clean + White Max, cu tehnologia unica Ariel Triple Whitness, recomandat la spalarea lenjeriilor. Sistemul mentine lenjeriile albe pentru un timp indelungat, redand albul rufelor vechi inca de la prima spalare. Sistemul cu pH aproape neutru produce spalari cu efect, incepand cu o temperatura a apei de 30°C. Astfel, Ariel’s 1 Wash Clean + White Max, reda albul dupa prima spalare, mentine culoarea de-a lungul ciclurilor de spalare si protejeaza impotriva ingalbenirii pentru ca sistemul cu pH aproape neutru impiedica depozitarea calciului care ingalbeneste tesatura.

Sistemul 3 - Ariel’s 1 Wash Clean + Special Conditions, sprijina procesele si productivitatea in intreprinderile cu frecventa mare de spalare. Acest sistem produce rezultate la spalarile cu temperaturi ale apei de peste 60°C. Indeparteaza pete foarte dificile inca de la prima spalare, pentru a ajuta la reducerea timpului de spalare si a costurilor cu re-spalarea si ajuta la mentinerea albului rufelor. Tehnologia Ariel Deep Clean indeparteaza chiar si cele mai dificile pete din mediul profesional. Tehnologia unica Ariel Whiteness ajuta la mentinerea albului rufelor, care in mod obisnuit este deteriorat de spalarile repetate.

Ce se va schimba prin utilizarea sistemului 1 Wash Clean?

Aproape nimic la nivel tehnic, dar absolut tot la nivel de rezultate si costuri. Instalarea sistemului este usoara si rapida, nu presupune schimbari de echipamente sau reamplasari ale masinilor de spalat si functioneaza constant fara a fi necesara supravegherea.

Vei folosi mai putina apa, temperaturi mai mici de spalare, cicluri de spalare mai scurte si mai putin detergent. Rezultatele obtinute vor fi vizibil mai bune, crescand atat gradul de satisfactie al clientilor cat si rezistenta tesaturilor. Vrei sa eficientizezi costurile afacerii tale sau sa pornesti propria ta afacere?

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.