Ştim cât de importante sunt planurile de viitor pentru afacerea ta
De aceea, îţi punem la dispoziţie o soluţie de finanţare pentru achiziţia de bunuri, echipamente electro - IT sau mobilier pentru a te bucura de cele mai bune rezultate!
CREDExpress Invest
Îţi finanţăm achiziţia de echipamente şi/sau bunuri de folosinţă îndelungată de la RTC.
Poţi accesa între 5.000 - 500.000 lei, în funcţie de analiza de risc
Poţi rambursa creditul între 3-60 rate egale, în funcţie de analiza de risc
Proces rapid, ai nevoie de puţine documente pentru dosarul de analiză
Cum accesezi finanţarea Credex, pentru compania ta, cu produse din reţeaua RTC?
1
Completează formularul de mai jos şi vei fi contactat de un consultant RTC pentru mai multe detalii.
2
Vezi ce sumă poţi accesa pentru afacerea ta. Poti face o simulare a ratei lunare aici.
3
Aplică online pe site-ul Credex aici.
4
Vei primi un răspuns rapid cu suma pe care compania o poate accesa, în funcţie de analiza de risc, după ce ai finalizat aplicaţia.
5
Achiziţionezi echipamente Electro-It sau produse de mobilier de la RTC, în limita sumei aprobate de Credex.
6
Semnezi electronic contractul de credit.
7
Produsele îţi sunt livrate de RTC.
Notă: După stabilirea produselor şi a ofertei financiare indicative împreună cu consultantul de vânzări RTC, poţi aplica online folosind linkul de la punctul 3.
Alege CREDEXpress Invest, iar noi îţi finanţăm achiziţia de echipamente electro - IT & mobilier.
Criterii de eligibilitate
Compania are:
minim 2 ani de activitate
activitate profitabilă cu un volum anual de vânzari de minim 250,000 Lei
un istoric bun de plată în relaţia cu partenerii de afaceri
cel puţin 1 angajat (la data ultimului bilanţ)
beneficiarul real al companiei acceptă să fie garant fideiuşor
 
Documente necesare:
copie după cartea de identitate a reprezentantului legal autorizat să reprezinte persoana juridică în relaţia cu Credex IFN. În cazul în care această persoană nu este înregistrată la Registrul Comerţului ca administrator cu puteri depline de reprezentare a companiei în relaţia cu terţii, atunci vă rugam să ataşaţi şi hotărârea organului administrativ al companiei solicitante prin care acesta este mandatat să o reprezinte în vederea contractării de credite de la Credex IFN SA.
copie după cartea de identitate a beneficiarului/ilor real/i care va/vor garanta împrumutul solicitat în calitate de fideiuşor/I.
copie după certificatul de înregistrare al societăţii comerciale la Registrul Comerţului.
acordul de consultare la CRC pe care îl puteţi descărca de AICI (completat cu datele companiei solicitante şi semnat de reprezentantul legal).
acordul de prelucrare a datelor personale pe care îl puteţi descărca de AICI completat cu datele companiei solicitante şi semnat de reprezentantul legal.
Ultima balanţă de verificare disponibilă din anul 2021
Completeză formularul şi te contactăm pentru a-ţi oferi cele mai bune soluţii
Utilizarea și stocarea informațiilor personale transmise prin acest formular de înregistrare sunt conforme cu Politica noastră de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. Puteți consulta conținutul acestei politici accesând linkul Politica de Protecție a Datelor Personale.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Exemplu reprezentativ de calcul: Pentru un credit în valoare de 10.000 Lei, rambursat în 18 luni, rata anuală a dobânzii este 17,86% (fixă pe toată durata contractului), comision de acordare de 1%
din valoarea achiziţiei, rata lunară este de 685 lei. Costurile indicative corespunzatoare unui profil de risc mediu. Creditorul are dreptul de a analiza şi de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne şi reglementarile legale. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrarii solicitprii produsului/serviciului şi, independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanţă.