Intalnirile - fundamentul lumii afacerilor de astazi. Insa, ele pot fi, de asemenea, unul din elementele cele mai provocatoare. Intre pregatirea si deplasarea consumabilelor, gasirea unei sali si asigurarea faptului ca fiecare voce este auzita, ideile inovatoare se pot pierde usor.

 

Samsung Flipun display interactiv care asigura o colaborare mai productiva si mai eficienta, lipsita de probleme. Cu ajutorul display-ului interactiv Samsung Flip, intalnirile de afaceri pot avea loc oriunde si in orice moment, avand toate elementele vitale incluse. Elementele de logistica care vizeaza intalnirile de afaceri nu vor mai fi stresante.

 

 

Imaginati-va cum display-ul interactiv Samsung Flip va poate ajuta pe dumneavoastra si echipa dumneavoastra sa lucrati mai inteligent, mai rapid si mai eficient.

 

 

 

Experienta Flip Img

Duceti intalnirile traditionale de afaceri la urmatorul nivel. Datorita conectivitatii mobile a display-ului interactiv Samsung Flip, puteti introduce imagini, grafice sau alte fisiere esentiale direct de pe dispozitivele personale... toate intr-un format clar, usor de citit.

Mai mult, display-ul interactiv Samsung Flip dezvolta creativitatea fara sa sacrifice confortul, oferind aceeasi experienta de scriere familiara cu cea a unei table analogice standard sau a unei foi de hartie. Extindeti-va capacitatile de colaborare fara a pierde elementele esentiale ale intalnirii de afaceri.

 

Display-ecran-tactil

Display cu ecran tactil

Display-ul Samsung Flip prezinta toate ideile importante intr-un format clar si uniform. Indiferent de marimea sau felul adnotatiilor, display-ul Flip mentine o calitate a imaginii UHD luminoasa si care nu dauneaz─â ochilor.

Pana la patru participanti la intalnire pot face adnotari folosind pixul incorporat sau oricare alt instrument de scriere. Sunteti nevoit sa stergeti o adnotare anterioara? Puteti sterge rapid fie o sectiune din continut, fie tot ecranul folosind o miscare de glisare a mainii.

 

Design-ergonomic

Design ergonomic

Personalizati si lucrati in functie de dimensiunile dumneavoastra ideale de scriere.

Echilibrati inaltimea pivotului pentru a alinia automat display-ul Flip la nivelul ideal. Folositi inclinarea ergonomica de 4,5 grade pentru modul portret pentru a obtine un unghi de scriere natural.

Configurati orientarea display-ului portret sau landscape pentru a maximiza spatiul de scriere disponibil.

Connection-syncronization

Connection & Syncronization

Conectivitatea versatila a display-ului interactiv Samsung Flip face ca porturile USB dedicate, porturile calculatoarelor-tableta, tabletelor si dispozitivelor mobile sa fie disponibile, economisind timpul valoros al intalnirii de afaceri, extinzand capacitatea de participare.

Si pe baza tehnologiei NFC integrate si a reflectorului, participantii pot transmite materialele direct de pe telefonul lor inteligent pe ecranul central.

 

 

 

Navigarea Flip

 

 

Prezentarea Flip

 

 

Disribuirea Flip

 

 

Protectia Flip

 

 

 

Transforma orice spatiu intr-o sala de conferinte, cu Samsung Flip!

Design-ul aerodinamic si elegant al display-lui Flip aduce o nota sofisticata si de performanta oricarui mediu de intalnire.

 

Samsung Flip Photo
Samsung Flip Photo
Samsung Flip Photo