Blog RTC

Samsung Flip: display interactiv surprinzator

Samsung Flip este un concurent direct si extrem de atractiv din punct de vedere al facilitatilor, pentru traditionalul whiteboard sau flipchart. De cate ori ai auzit cuvinte ca "interactiv", "deosebit", "colaborare", "spontaneitate"? Ne dorim ca aceste cuvinte sa defineasca o sedinta sau colaborarea intre colegi dar ,cel mai des, se ajunge la rutina si un entuziasm tot mai greu de stimulat. In nici un caz nu sustinem ca un whiteboard sau flipchart nu este recomandat, dar, Samsung Flip chiar este un instrument de lucru iesit din tipar, cu mult peste posibilitatile unui sistem de afisare clasic.

Ecranul urias iti permite o libertate completa de miscare si exprimare, avand posibilitatea de a reda imagini, fotografii, sunet, si o multitudine de alte fisiere sau informatii. Stylusul inclus apropie foarte mult experienta de utilizare de cea a unui whiteboard sau flipchart, dandu-ti posibilitatea de scrie, schita sau desena singur sau alaturi de alti 3 colegi. De la unicorni pana la rapoarte complete sau strategii, pe ecranul lui Samsung Flip, poti afisa, interactiona sau desena absolut tot ce vrei. Samsung Flip ca orice device modern, dispune de o conectivitate completa deci, poti fi sigur ca proiectul tau stocat pe un stick USB, laptop sau telefon, va putea fi afisat fara probleme.  Cu suport pentru conectivitatea wireless, porturi clasice de PC, si functia de screen sharing, dispui de conectica completa pentru a conecta Samsung Flip. 

De aceasta data, sitagme ca "exprima-ti creativitatea", " da frau liber imaginatiei" sau "capteaza atentia" sunt in masura sa intalneasca unealta care le poate pune in valoare transformandu-le din concept, in realitate. Samsung Flip este un produs dedicat companiilor si salilor de conferinta. A fost proiectat avand ideea de colaborare intre membrii unei echipe in plin plan. Iti permite sa scrii cu stylusul si sa  interactionezi cu un ecran tactil de dimensiuni mari. Dispune de partajare facila, notare, cautarea si repozitionari a informatiei afisata pe ecran.  Daca ti-ai dorit sa poti imparti acelasi spatiu interactiv cu inca cateva persoane, ei bine, Samsung Flip permite utilizarea simultana de catre 4 utilizatori. 

Desenzi sau scrii fluent, avand o experienta similara hartiei? Absolut! Display-ul Samsung Flip afiseaza ideile importante intr-un format clar si uniform. Poti, trasa schite, idei, planuri, partajand in orice moment catre dispozitivele partenerilor, informatia afisata. Prezentari, clipuri, video, colaje de imagini si orice alta modalitate de exprimare, iti este acum la indemana fara a te lovi de limitarile unui whiteboard clasic. Iti place sa desenezi si sa scrii, implicandu-te activ in sedinte sau proiecte?  Pe display-ul Samsung Flip se poate scrie usor si rapid intr-o varietate de culori si grosimi, acesta fiind compatibil cu mai multe instrumente de scriere. Schita ta seamana cu orice altceva dar nu cu ceea ce doreai sa desenezi? Poti sterge printr-o simpla miscare eliberand spatiul de afisare sau coretand informatia.

Angajatii de astazi implica tot mai mult dispozitivele mobile in munca lor, in detrimentul uneltelor clasice. Samsung Flip sustine mobilitatea printr-o conectivitate wireless extinsa. Astfel, tu si colegii tai, puteti partaja, modificand, adnotand si folosind la intregul potential informatia afisata. Iar la final, Samsung Flip poate trimite catre toate dispozitivele conectate, informatia actualizata. Scapi de rezumate si minute, avand mai mult timp pentru a face ceea ce iti place.

Indiferent de industria sau domeniul in care lucrezi, Samsung Flip este exact avantajul care poate impulsiona o intalnire. Functiile sale variate corespund perfect atat proiectelor creative, cat si celor bazate pe informatie, creand o dinamica de echipa cursiva si interactiva. Orice echipa poate beneficia de un schimb de idei rapid, clar si bine organizat datorita lui Samsung Flip.

Si pentru ca ne dorim sa te convingi personal de utilitatea si avantajele Samsung Flip, iti punem la dispozitie gratuit optiunea de testare. Tot ce ai tu de facut este sa completezi formularul de testare, iar noi ne vom deplasa la sediul companiei tale, pentru ca tu sa poti interactiona cu Samsung Flip, primind in acelasi timp rapuns la intrebari sau nelamuriri.