Banner misiunea RTC

Misiunea RTC

RTC ofera clientilor confort si consultanta in procurarea intregului necesar pentru companie, prin excelenta operationala si atitudine responsabila. Intelegem nevoile fiecarei afaceri si incercam sa furnizam solutii complete. Acordam consultanta de specialitate oricarui potential sau actual partener, dorind sa dezvoltam relatii de durata prin intelegerea nevoilor specifice.

Din pozitia de unic furnizor, ne dorim acoperirea unui spectru larg de solicitari astfel incat, partenerii nostri sa poata beneficia rapid de toate instrumentele necesare pentru a dezvolta initiative de succes. Suntem deschisi catre colaborari noi, oferind acelasi grad de profesionalism indiferent de partener. In RTC, veti avea un colaborator de incredere, implicat constant in perfectionarea serviciilor oferite.

Deschisi catre viitor, RTC incearca de fiecare data sa se adapteze in functie de cerintele partenerului, fiind dedicati conceptului de simplitate si eficienta. Ne dorim sa oferim cele mai inalte standarde de calitate, simplu, direct, avantajos. Ascultam activ si empatic, consultantii RTC fiind pregatiti sa raspunda solictarilor.

Valorile RTC

Simplitate si excelenta

Simplitate si excelenta

Simplificam activitatile clientilor nostri si le oferim solutii pragmatice. Pentru ca in servicii simplitatea inseamna excelenta si eficienta. Fara proceduri in exces, fara oferte complicate.

Incredere si parteneriate de durata

Incredere si parteneriate de durata

Cladim incredere si parteneriate de durata. Prin indrumare, colaborare, empatie si placerea de a lucra impreuna, RTC isi doreste sa obtina rezultate deosebite. Punem la dispozitia partenerilor solutii personalizate, in concordanta cu nevoile lor.

Initiativa ambitioasa si proactiva

Initiativa ambitioasa si proactiva

Ne-am pastrat ambitia de a reusi. Aceasta ambitie ne face mai creativi, mai motivati, mai atenti. Curajul in business se masoara in solutii functionale care vin in intampinarea clientilor nostri. Pentru fiecare partener o solutie, pentru fiecare solicitare un raspuns. 

Implicare si empatie

Implicare si empatie

Implicarea presupune atentie la detalii, initiativa si empatie. Intotdeauna vom fi deschisi catre comunicarile partenerilor nostri, pentru a oferi constant cele mai bune solutii. Ne adaptam si evoluam constant, pentru a ramane acelasi furnizor de incredere.

Parteneriate proiectate in viitor

Parteneriate proiectate in viitor

Construim incredere, respectam angajamente, ne apreciem si respectam partenerul fiind prezenti cand este nevoie de noi. Fiecare parteneriat este esential, planuim colaborari de lunga durata, RTC dorind sa ramana la baza afacerii tale.