Schimba o viata! Implica-te in educatie!

Schimba o viata! Implica-te in educatie!

Impreuna pentru scoala!

Impreuna pentru scoala!

Din Septembrie 2013, împreună cu furnizorii şi clienţii noştri, dăm un scop nobil activităţii de birou: susținerea educației copiilor care au primit mai puține șanse, prin programul "Schimbă o viață!". Am ales ca partener pentru inițiativa noastră SOS Satele Copiilor, organizaţie umanitară care ocroteşte copiii ce nu pot fi îngrijiţi de proprii părinţi, asigurându-le o familie substitutivă şi un cămin permanent, până la integrarea lor socială şi profesională sau până la reintegrarea în familia naturală. 

Cum functioneaza?

RTC, împreună cu partenerii săi, direcționează o parte din veniturile generate de produsele care fac parte din programul “Schimbă o viață!” către SOS Satele Copiilor, care se va ocupa de gestionarea lor în cele mai importante proiecte educaționale.Când alegi un produs alege și să faci diferența în viața unui copil care are nevoie de implicarea ta. Alege să schimbi o viață!

Furnizorii care sustin campania:

Furnizorii care sustin campania:

Rezultatele campaniei

În cei 5 ani de existenţă, fondurile acumulate în campanie au fost donate sub formă de rechizite școlare copiilor aflați în centrele SOS Satele Copiilor din București, Hemeiuș (Bacău) și Cisnădie (Sibiu). La începutul anului școlar, toți copiii din cele 3 centre SOS din București și țară primesc rechizite noi, iar Crăciunul și 1 Iunie sunt zile speciale, cu surprize și cadouri pentru toți.

Alatura-te initiativei!

Amintește-ți cât de important a fost aportul educației în viața ta. Orice copil merită să aibă parte de școală. Alege să contribui la îmbunătățirea procesului de educație din România!