Perioada campaniei:
1 Septembrie - 31 Decembrie 2023

PASIUNEA PENTRU ORGANIZARE

Pentru o combinatie optima intre munca acasa si cea la birou, este nevoie sa aveti lucrurile foarte bine organizate în ambele locuri. Produsele Esselte va ajuta sa va optimizati fluxul de lucru, mentinand totul în ordine.
DIN PASIUNE PENTRU ORGANIZARE

CUM FUNCTIONEAZA

1. Cumperi

Achizitionezi produsele Esselte participante la promotie

2. Te califici

Atingi pragurile si te califici pentru premiul lunar

3. Primesti premiul

Premiile se acorda lunar in functie de pragul atins

MECANISMUL CAMPANIEI

Varianta 1: Cumperi 10 cutii Folie de Protectie Esselte plus 90 de bibliorafturi Esselte si castigi un aparat de sifon SodaStream

Varianta 2: Cumperi 20 de bibliorafturi Esselte SAU 20 cutii Folie de Protectie Esselte si castigi o cana termo Leitz

PRODUSE PARTICIPANTE

Bibliorafturile Esselte No.1

Bibliorafturi de calitate, durabile, cu un design nou si intr-o varietate mare de culori. Mecanismul unic No.1 cu 3 ani garantie, pentru o mai bună rezistenta la uzura zilnica.

Folie de protectie Esselte A4 Standard

Folie de protectie de calitate, pentru uz zilnic. Marginea cu multiperforatii permite arhivarea documentelor in biblioraft sau caiet mecanic.

PRODUSELE ESSELTE - PRIETENOASE CU MEDIUL

Bibliorafturile Esselte No.1 CO2

Prietenoase cu mediul, de calitate superioara, fabricate din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificari FSC si Blue Angel. Mecanism No.1 ce asigura o performanta superioara

Folie de protectie Esselte

Este nedaunatoare mediului, pentru folosirea zilnica, creata din material rezistent 100% reciclat PP. Perforatiile multiple de pe marginea foliei permit depozitarea documentelor in bibliorafturi sau caiete mecanice. Foliile de protectie sunt ambalate in cutie de carton care este de asemenea 100% reciclata si reciclabila.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.