Gama completa

Gama completa

Indiferent de domeniul tau de activitate, RTC are solutia completa pentru compania ta. Cu un portofoliu cuprinzator, RTC iti poate oferi intotdeauna produsul potrivit, fie ca este vorba de protocol, curatenie, papetarie, echipamente IT, mobilier, echipamente de protectie, tiparituri sau articole promotionale. Consultantii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa raspunda intrebarilor tale.

Protocol

Protocol

O selectie rafinata de bauturi calde si bauturi racoritoare. Pe langa acestea, de la RTC poti achizitiona snacksuri și gustari, pentru servirea ireprosabila a invitatilor sau clientilor.

Curatenie

Curatenie

La RTC gasesti cea mai diversificata gama de detergenti, dispensere, accesorii pentru curatenie, produse din hartie si multe alte articole pentru curatenie in toate spatiile de lucru ale oricarui birou. Un real ajutor profesional!

Papetarie

Papetarie

Varietate de exceptie a produselor care te ajuta in activitatile tale office. Produse pentru organizare, instrumente de scris, articole din hartie, accesorii de birou si multe alte categorii indispensabile oricarei activitati productive. O adevarata placere sa lucrezi!

Echipamente de protectie

Echipamente de protectie

Daca lucrezi într-un mediu cu grad sporit de risc, avem solutia potrivita pentru tine! Indiferent ca este vorba de santiere, depozite, hale, service-uri auto sau spitale, iti punem la dispozitie cel mai adecvat echipament pentru protectie ireprosabila, de top!

IT

IT

Dispunem constant de cele mai noi tehnologii in materie de echipamente IT  si telecomunicatii. Producatori de renume, echipamente de calitate! Poti sa contezi pe RTC pentru a-ti dota compania cu sisteme performante, configurabile in functie de necesitatile tale.

Promotionale

Promotionale

Personalizarile ofera o imagine profesionista companiei tale, fie ca este vorba de articole promotionale pentru angajatii companiei tale, fie ca alegi sa oferi cadouri remarcabile partenerilor tai de afaceri. Apeland la RTC, rezultatele vor fi de fiecare data pe masura asteptarilor tale.

Tiparituri

Tiparituri

Chitante, facturi, tipizate pentru retete. Sunt doar cateva din formularele pe care le poti comanda la RTC. Gama noastra e mult mai mare si cuprinde de la popularele carti de vizita, pana la flyere, rollup-uri, caiete sau role pentru case de marcat.