Gama completa

Gama completa

Indiferent de domeniul de activitate, RTC ofera solutii complete pentru compania ta. Cu un portofoliu larg de produse, RTC iti va oferi intotdeauna produsul potrivit. Protocol, curatenie, papetarie, echipamente IT, echipamente de protectie, tiparituri sau promotionale? Consultantii nostri raspund promt nevoilor tale.

Protocol

Protocol

O selectie rafinata de cafea, bauturi calde si bauturi racoritoare. Pe langa acestea, de la RTC poti achizitiona snacksuri și gustari, pentru o completa servirea ireprosabila a invitatilor sau clientilor.

Curatenie

Curatenie

La RTC gasesti cea mai diversificata gama de detergenti, dispensere, accesorii pentru curatenie, produse din hartie si multe alte articole pentru curatenie in toate spatiile de lucru ale oricarui birou. Un real ajutor profesionist!

Papetarie

Papetarie

Varietate de exceptie a produselor care te ajuta in activitatile tale office. Produse pentru organizare, instrumente de scris, articole din hartie, accesorii de birou si multe alte categorii indispensabile oricarei activitati productive. O adevarata placere sa lucrezi!

Echipamente de protectie

Echipamente de protectie

Dacă lucrezi într-un mediu cu grad sporit de risc, avem soluția potrivită pentru tine! Indiferent că este vorba de șantiere, depozite, hale, service-uri auto sau spitale, îți oferim cel mai adecvat echipament pentru protecția ta personală.

IT

IT

Cele mai noi tehnologii în materie de echipamente IT și telecomunicații. Poți să contezi pe RTC pentru o super gamă de aparate de ultimă generație!

Promotionale

Promotionale

Personalizările îmbunătățesc imaginea profesionistă si prietenoasă a companiei tale, fie că este vorba de articole promoționale pentru angajații companiei tale, fie că alegi să oferi cadouri remarcabile partenerilor tăi de afaceri.

Tiparituri

Tiparituri

Chitante, facturi, tipizate pentru retete. Sunt doar cateva din formularele pe care le poti comanda la RTC. Pentru ca gama noastra e mult mai mare si cuprinde de la carti de vizita, flyere, rollup-uri, caiete pana la role pentru case de marcat.