Gama completa

Gama completa

Indiferent de domeniul de activitate, RTC ofera solutii complete pentru compania ta. Cu un portofoliu larg de produse, RTC iti va oferi intotdeauna produsul potrivit. Protocol, curatenie, papetarie, echipamente IT, echipamente de protectie, tiparituri sau promotionale? Consultantii nostri raspund promt nevoilor tale.

Protocol

Protocol

O selectie rafinata de cafea Lavazza, bauturi calde si bauturi racoritoare. Pe langa acestea, de la RTC poti achizitiona produse protocol, accesorii protocol, snacksuri și gustari, pentru o completa servirea ireprosabila a invitatilor sau clientilor.

Curatenie

Curatenie

Produse curatenie, detergenti bio, detergenti profesionali, detergent lichid, articole menaj. Cauti un dispenser sapun, sau un dispenser hartie? Acoperim  necesarul de igiena al companiei tale. Intotdeauna pregatiti sa te ajutam pentru ca tu sa faci alegeri informate si avantajoase!

Papetarie

Papetarie

Varietate de exceptie a produselor care te ajuta in activitatile tale office. Arhivare documente, bibliorafturi, pixuri, hartie A4, accesorii birou si multe alte categorii indispensabile oricarei activitati productive. O adevarata placere sa lucrezi!

Echipamente de protectie

Echipamente de protectie

Indiferent ca este vorba de santiere, depozite, hale, service-uri auto sau spitale, iti oferim cel mai adecvat echipament pentru protectia ta personala. Manusi protectie, bocanci protectie, haine de lucru, casti protectie. Avem solutiile potrivite pentru tine!

IT

IT

Cele mai noi tehnologii în materie de echipamente IT și telecomunicații. Poți să contezi pe RTC pentru o super gamă de aparate de ultimă generație!

Promotionale

Promotionale

Personalizările îmbunătățesc imaginea profesionistă si prietenoasă a companiei tale, fie că este vorba de articole promoționale pentru angajații companiei tale, fie că alegi să oferi cadouri remarcabile partenerilor tăi de afaceri.

Tiparituri

Tiparituri

Chitante, facturi, tipizate pentru retete. Sunt doar cateva din formularele pe care le poti comanda la RTC. Pentru ca gama noastra e mult mai mare si cuprinde de la carti de vizita, flyere, rollup-uri, caiete pana la role pentru case de marcat.