Banner Informare

 

Ramanem alaturi de dumneavoastra!

 

Stimati parteneri,

 

Misiunea RTC este a de oferi confort si consultanta clientilor sai in procurarea de produse indirecte necesare in desfasurarea activitatii companiilor.

Ne adaptam situatiei curente, respectarea nevoilor clientilor si partenerilor nostri ramanand in prioritatile noastre din aceasta perioada.

Lucram neintrerupt respectand regulile de siguranta, atat pentru angajati cat si pentru clienti si parteneri!

Suntem la dispozitia dumneavoastra remote cu toate echipele, lucram de acasa, iar in depozitele RTC am implementat masuri de siguranta pentru colegi, dar si in fluxul de organizare a livrarilor.

Evaluam continuu situatia generata de COVID-19 si luam masurile adecvate, suntem in permanenta legatura cu toti partenerii nostri, astfel incat sa reducem impactul asupra fluxurilor de aprovizionare si sa asiguram continuitate in distributie.

Situatia actuala creata de aparitia coronavirusului COVID-19 genereaza cereri foarte mari pentru produsele de igiena si protectie necesare in combaterea raspandirii virusului.

Actionand in spirit social si intelegand importanta implicarii, RTC va livra in perioada urmatoare aceste produse cu prioritate catre institutiile din domeniul sanatatii.

Tinand cont de acest aspect si de evolutia stocurilor, depunem eforturi sustinute pentru a putea raspunde cererilor pe care le primim pe aceasta categorie de produse.

Ramanem alaturi de dumneavoastra!

  • Contactati pe email sau telefon consultantul de vanzari alocat
  • Apelati Call Center RTC – 021.408.20.00
  • Comandati usor si rapid pentru compania dumneavoastra pe www.rtc.ro

 

Va multumim si impreuna vom depasi cu bine provocarile din aceasta perioada!

Echipa RTC