Termeni de utilizare

Bine ai venit pe rtc.ro!

Te rugam sa parcurgi sectiunea de Termeni si conditii de utilizare, care reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ai citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu esti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, te rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.

RTC controleaza si opereaza acest site de la birourile din Bucuresti. Continutul si termenii de utilizare sunt in conformitate reglementarilor romanesti din domeniu. Daca alegi sa accesezi site-ul din alta tara, faci acest lucru din propria initiativa si esti responsabil pentru respectarea legilor locale respective.

In afara de informatiile continute de acest site, datele despre firma sunt prezentate sub rezerva ulterioarelor informari detaliate regulat prin comunicatele companiei.

Continut site, dreptul de proprietate, restrictiile de utilizare

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de rtc.ro, de societatea baza (RTC PROFFICE EXPERIENCE S.A.), sucursale si afiliati. Numele si logo-ul rtc sunt marci comerciale inregistrate ale RTC PROFFICE EXPERIENCE S.A..
Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

(1) plasarea unei comenzi catre RTC
(2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al RTC sau a detinatorului de copyright in drept.

A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul in care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site in alte scopuri decat cele specificate mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala si, fara acordul prealabil in scris al RTC Proffice Experience SA, sunt strict interzise.

Disclaimer privitor la garantie

RTC furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. RTC considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre rtc.ro, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

Disclaimer privitor la obligatii

RTC nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, rtc va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Furnizarea de informatii

Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, esti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia RTC PROFFICE EXPERIENCE S.A., care opereaza site-ul rtc.ro.

In plus, esti de acord sa nu instrainezi informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

Termeni de utilizare revizii

RTC poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site esti de acord sa respecti aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care te supui.