Modalitați de plată

Ca metoda de prevenție privind răspândirea virusului COVID-19, în această perioadă acceptăm doar plata online cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt:

  • Persoane fizice – plata online cu cardul prin intermediul mobilpay.ro

Acceptăm plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro și Visa Electron. Banii vor fi retrași din cont în momentul finalizării comenzii, în urma completării datelor cardului în interfața procesatorului de plăti mobilpay.ro, ce se va deschide din pagina coșului de cumpărături.

Va trebui să reintroduceți detaliile cardului de fiecare dată când veți face o comandă pe www.rtc.ro.  

  • Persoane juridice:

1. plata prin instrumente bancare, conform datelor stabilite contractual și negociate cu consultantul de vânzări RTC;

2. plata în avans prin OP, pe baza unei proforme trimise pe email;

3. plata in numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării telefonice a comenzii.

 

Conturile bancare pentru efectuarea plătilor se vor regăsi în contractul de vânzare precum și pe proformele și facturile emise de RTC.

 

Facturarea se face în funcție de modul de plată și de condițiile contractuale. Pentru plățile în avans, prin ordin de plată/virament bancar, va fi emisă o factură proformă imediat după plasarea și confirmarea comenzii pe site, factură ce va fi trimisă prin e-mail utilizatorului, pe baza căreia acesta va face plata. Dacă plata se face în numerar la livrare, factura fiscala va fi înmânată împreună cu coletul de marfa livrat de curier.

  • Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.
  • În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile lucrătoare.