Returnare produs

 

  • în cazul persoanelor fizice: conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile începând din ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Aveți posibilitatea ca în acest termen să returnați produsul, nefiind obligatoriu ca acesta să fie returnat în ambalajul original. Puteți trimite un email cu solicitarea la sesizari@rtc.ro sau ne puteți comunica intenția dumneavoastra (declarație neechivocă) de retur în orice alt mod (în scris - plic la poștă/curier, prin telefon, etc.) dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.  

În procesul de retur, puteți folosi orice serviciu de expediție.

 

  • în cazul persoanelor juridice - returul mărfurilor se face numai după înştiinţarea şi obţinerea acordului Vânzătorului privind detaliile de retur. Puteți solicita informații accesând rubrica Ajutor, disponibilă în Contul Meu, după introducerea datelor de logare persoane juridice.

Suma va fi returnată după cum urmează:

-pentru Comenzile achitate cu card online/ordin de plată -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

-pentru Comenzile achitate ramburs -> prin virament bancar în contul indicat de beneficiar

 

Fac excepție de la retur produsele care sunt deteriorate, nefuncționale din culpa exclusivă a cumpărătorului, produsele a căror licență a fost activată după achiziție, produse pentru care nu poate fi dovedită proveniența, produse realizate sau personalizate la cerere sau care prin desigilare nu mai pot fi reutilizate din punct vedere igienco-sanitar ( informații complete ARTICOLUL 16/ OUG 34/2014 - Exceptări de la dreptul de retragere)