Cadouri inspirate pentru parteneri si angajati

Sarbatorile de iarna sunt momentul potrivit pentru a multumi partenerilor, colaboratorilor sau angajatilor companiei tale. Alegerea cadourilor potrivite, nu este cu nimic diferita de alegerea cadoului pentru o persoana apropiata. Cadoul respectiv, dincolo de semnificatia gestului in sine, trebuie sa ofere o utilitate astfel incat, persoana careia ii este destinat sa il poata folosi cu placere. Evitarea cadourilor cliseu, iti va oferi siguranta ca gestul tau va fi apreciat, nefiind o simpla formalitate indeplinita din obligatie sau pentru ca “asa se face”.

Iti prezentam cateva idei de cadouri potrivite atat partenerilor de afaceri cat si angajatilor.

Cosurile cadou:

Pot fi oferite partenerilor de afaceri, fiind o modalitate eleganta de a-ti arata aprecierea. Ambalate in functie de ocazie contin produse adaptate situatiilor pentru care sunt oferite. In fiecare cos sunt prezente atat bauturi, cat si dulciuri sau preparate de sezon. Premium, festive sau tematice, vei gasi cu siguranta cosul potrivit pentru fiecare ocazie!

Agende:

In diverse finisaje si formate, sunt perfecte pentru orice ocazie. Chiar daca telefoanele inteligente au preluat o multitudine de sarcini, inclusiv cea de asistent virtual, agendele inca sunt folosite pentru notite sau planificari. Nu uita ca poti desena pe paginile agendei figuri geometrice complicate, in timp ce vorbesti la telefon 😊. Stim din surse sigure ca este o activitate pe care toti o practicam.

Seturi de scris:

Un set de scris de calitate, se transforma din cadou, in compliment. Scrisul ramane o activitate incarcata de semnificatii, placerea de a scrie fiind augmentata de utilizarea unui stilou sau a unui pix premium. Va completa tinuta, fiind in acelasi timp un instrument de scris si un accesoriu de imagine, perfect pentru a fi oferit persoanelor pe care le apreciezi.

Termosul:

Util in anotimpul rece si in cel cald, termosul este tipul de cadou pe care nu il arunci intr-un sertar uitand de el. Portabil, iti va pastra calda cafeaua in drumul spre birou si va fi cu adevarat util in excursii, vacante sau drumetii. Pont: termos plus vin fiert = zapada si distractie.

Baterii externe:

Esentiale in activitatea de zi cu zi. Producatorii de telefoane inteligente s-au straduit sa ofere cat mai multe dotari si performante extreme cu fiecare generatie nou lansata. Insa, in urmarirea unui design zvelt si atragator, au sacrificat autonomia in favoarea aspectului. Cu o baterie externa ai la indemana o sursa de energie portabila oriunde te afli. Pentru situatiile in care nu stii ce cadou sa oferi, cu o baterie externa vei merge la sigur.

Smartwatch:

Iti recomandam sa oferi acest tip de cadou celor pasionati de tehnologie. Ceasul inteligent vine in completarea telefonului, fiind un accesoriu de comoditate. Un ceas inteligent va prelua notificarile sosite pe telefon, oferind informatii esentiale (notificari mesaje, apeluri, mail, etc). De cele mai multe ori, un ceas inteligent este dotat cu functii de monitorizare a pulsului si a activitatii, pentru cei pasionati de sport, fiind un bun mijloc de a-si monitoriza caloriile consumate in timpul exercitiilor fizice.

Pentru copii si pitici, cadouri cu lipici 😊

Cadourile pentru copiii angajatilor sunt un prilej pentru a-ti arata aprecierea fata de angajati. De cele mai multe ori, un cadou oferit copiilor, produce un efect pozitiv consistent. Un ghiozdan scolar va fi bine primit de fiecare data, fiind un cadou cu adevarat util. Alege un ghiozdan cu 2-3 compartimente, spate intarit, material impermeabil si bretele ergonomice.

Seturile de creatiecreioanele colorate sau acuarelele, vor fi mereu printre preferatele copiilor. Un astfel de cadou va stimula imaginatia copiilor, ocupandu-le timpul in mod placut. Parintii vor aprecia perioada de liniste si respiro (iti vor multumi cu siguranta) iar copii, vor avea ocazia sa-si exprime creativitatea, desenand uneori chiar si pe pereti (in acest caz, parintii nu iti vor multumi😊).

Speram ca ideile noastre te-au inspirat. Iti reamintim ca poti achizitiona cadourile de mai sus, de pe site-ul RTC.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.