De curând am celebrat performanțele și angajamentul față de excelență la Gala programului internațional Best Managed Companies. Program ce se desfășoară în peste 46 de țări din întreaga lume încă din anul 1993. Este a 2-a ediție în care Deloitte oferă recunoaștere afacerilor antreprenorilor din România, în baza unei metodologii internaționale, și în care echipele de management au oportunitatea de a-și evalua cele mai bune practici pe baza a patru piloni esențiali: strategie, resurse și inovație, cultură și angajament, guvernanță și aspecte financiare.

 

Ce conferă unicitate programului Romania Best Managed Companies?

 

  • Se concentrează asupra companiilor private din România.
  • Recunoaște performanța generală a afacerii și creșterea susținută.
  • Recunoaște eforturile întregii organizații.
  • Măsoară mai mult decât performanța financiară.

 

În cea de-a doua ediție a programului Best Managed Companies România au aplicat peste 100 de companii antreprenoriale, dintre care 40 au ajuns în etapa principală, etapă unde s-au desfășurat atelierele de lucru organizate de Deloitte împreună cu partenerii programului: Banca Transilvania, Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. După analiza performanțelor manageriale a 40 de afaceri antreprenoriale, doar 21 cu o cifră de afaceri cumulată de 2,7 miliarde de euro în 2022 şi un total de aproape 8.000 de angajaţi, au fost calificate pentru certificarea Best Managed Companies. 
 

RTC a obtinut acreditarea Best Managed Companies
 

Excelență în echipă, excelență în management!

De-a lungul a peste 30 de ani de experiență am trecut prin evoluții și succese remarcabile. Indiferent de provocările care ne-au încercat, filosofia noastră de management a fost întotdeauna ancorată în excelență și performanță. Certificarea Best Managed Companies confirmă faptul că am gestionat cu succes toți acești ani și că suntem în continuare pe drumul cel bun.

„Suntem siguri că această certificare ne va confirma în fața clienților și a partenerilor de afaceri că suntem o companie cu o viziune clară de dezvoltare, stabilă și susținută de oameni devotați și implicați” - Radu Mihăilescu, Director General RTC

Prin participarea în acest program, după evaluarea standardelor de management, ni s-a confirmat că suntem o echipă dedicată, aliniați cu obiectivele noastre strategice, cu o viziune de dezvoltare clară, stabilă și sustenabilă.

Am aplicat în programul desfășurat de Deloitte, pentru că am avut încredere în strategia și în devotamentul echipei noastre, atât la nivel de management, cât și la nivel operațional. Ca lider de piață ce oferă soluții complete, un portofoliu extins de produse și servicii pentru mediile de lucru din România, ne-am străduit dintotdeauna să construim relații strânse între toate departamentele și să susținem dezvoltarea profesională a oamenilor din echipă. Am creat un spațiu de lucru sigur și motivant, în care fiecare membru al echipei să poată aduce contribuții semnificative și să fie pus în valoare pentru realizările sale.

„De-a lungul anilor s-a pus accent pe comunicarea deschisă.” - Manuela Oprea, Key Account Manager

„Spiritul pozitiv de echipă mi-a oferit şansa să devin mai încrezătoare în forţele proprii. Aspir să devin mai bună în fiecare zi.” - Dorina Anton, Asistentă Vânzări

„M-am simțit dintotdeauna în largul meu aici. Am trecut prin foarte multe împreună cu oamenii cu care am lucrat, dar indiferent de provocările întâlnite, echilibrul a rămas întotdeauna pozitiv.” - Cătălin Enache, Manager Logistică
 

Certificarea am obținut-o. Dar știi ce ne recomandă?

  • Suntem unicul furnizor din piață cu soluții complete de produse și servicii pentru mediul de lucru, capabil să se poziționeze ca fiind un „one-stop-shop" pentru companii cu zeci, sute și mii de angajați, ce au diferite nevoi, dar aceeași dorință de a simplifica viața tuturor la birou.
     
  • Cu o poziție consolidată de lider în piața de birotică și papetărie, avem peste 7,000 de clienți activi anual, cu origini în sectoare diferite ale pieței și nevoi la fel de variate.
     
  • Experiență de 15 ani în cadrul EOSA (European Office Suppliers Alliance), cea mai mare organizație a jucătorilor europeni independenți din industria de profil.  
     
  • Cea mai mare forță de vânzări în domeniu, ce asigură suport specializat pentru game variate de produse și servicii.
     
  • Avem o platformă performantă online B2B, care gestionează peste 60% din fluxul de comenzi.
     
  • Logistică eficientă și depozit automatizat. Procesăm rapid și fără erori un volum mare de comenzi și asigurăm livrare în toată țara în 24/48 de ore.

Recunoscuți de Deloitte ca fiind una dintre Best Managed Companies, rămânem dedicați misiunii noastre și continuăm să fim la un nivel înalt de excelență: să oferim tuturor mediilor de lucru din România soluții complete, inovative, gestionate prin strategii bine conturate, parteneriat și suportul unei echipe orientate întotdeauna spre proiecte de succes. Continuăm pe același drum, cu un angajament ferm față de performanță și inspirație pentru viitor.

🏆#SneakPeek

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.