Blog RTC

Schimba o viata! Implica-te in educatie!

24.09.2018

postImage

Cu peste 25 de ani de activitate in Romania, SOS Satele Copiilor este membra a SOS Children’s Villages International, cea mai mare organizatie caritabila din lume, prezenta in 134 de tari. Peste 30.000 de copii au interactionat pana in prezent cu unul dintre programele SOS. La momentul actual, peste 200 de copii cresc si de dezvolta in fiecare zi pentru a deveni tineri independenti si increzatori, in cele 3 sate SOS din Bucuresti, Cinsadie si Hemeius. In paralel, SOS Satele Copiilor asigura sprijinul direct pentru 800 de copii si tineri din comunitatile defavorizate, oferind asistenta si consiliere familiilor aflate in situatii dificile.

Citeste mai multe

Back to school-rechizite esentiale

21.09.2018

postImage

Intocmirea listei de rechizite scolare iti da fiori? Stim ca presupune cateva ore bune de cautat, comparat si ales. Timpul, o resursa extrem de pretioasa pe care incercam sa o dozam cat mai eficient, nu este intotdeauna indeajuns. Pentru a te ajuta in structurarea unei liste de rechizite esentiale, in articolul de astazi iti propunem sugestiile si sfaturile noastre. Deci, ce trebuie sa includa lista de rechizite esentiale?

Citeste mai multe

Hartia Double A, o alegere inspirata

18.09.2018

postImage

Cu o istorie de peste 2000 de ani, hartia a fost si este esentiala in activitatea companiilor, mici sau mari. Utilizata in activitati de printing, copiere sau redactare, cu diferite formate si standarde, hartia utilizata in prezent este oferita de o pleiada de producatori, diferentele de calitate fiind uneori imperceptibile pentru utilizatorul obisnuit. Totusi, oricat de greu ar parea, dincolo de strategiile de marketing si denumirile codificate, hartia poate avea diferite grade de calitate, vizibile in rezultatul final al printarii.

Citeste mai multe

Mainile curate, un plus pentru sanatate

14.09.2018

postImage

Balustrade, birouri, telefoane, tastaturi, laptopuri. Chiar daca la prima vedere nu exista nicio legatura intre obiectele enumerate, exista totusi un punct comun: prezenta bacteriilor si a germenilor pe suprafata acestor obiecte. Oricat de multa grija am avea, pe obiectele folosite zilnic, se regasesc bacterii. De exemplu, pe ecranul de smartphone sunt prezente mai multe bacterii decat pe capacul toaletei. A fost o descoperire socanta, care a atras atentia asupra importantei igienei. Intrand in contact permanent cu astfel de obiecte, ne supunem riscului de a contacta diverse infectii care pot ramane latente pentru o perioada de timp, fara ca cel care a contactat infectia sa isi dea seama.

Citeste mai multe

Biroul de acasa

10.09.2018

postImage

Lucrul de acasa este tentant atat pentru angajatii companiilor mari cat si pentru cei care au optat pentru activitati de tip freelancing. Avantajele sunt evidente: economie de timp, mediu familiar si linistit, posibilitatea de a-ti organiza spatiul exact asa cum iti doresti si evitarea aglomeratiei specifice orelor de inceput si final de program. Totusi, avantajele de mai sus pot fi usor subminate in lipsa motivatiei si a determinarii. Dar, daca reusesti sa iti mentii motivatia si determinarea in fiecare zi, lucrul de acasa poate fi potrivit pentru tine.

Citeste mai multe

Categorii