Blog RTC

Am lansat catalogul RTC 2018-2019!

08.11.2018

postImage

In data de 2 Noiembrie 2018, in cadrul unui eveniment gazduit de Hotelul Novotel, a avut loc Conferinta Anuala de Vanzari RTC, cu aceasta ocazie fiind lansat catalogul RTC 2018-2019. Catalogul RTC este un instrument pus la dispozitia partenerilor pentru a le usura acestora accesul la caracteristicile produselor, sfaturi utile si detalii ale serviciilor pe care RTC, ca furnizor complet de solutii pentru spatiul de lucru, le pune la dispozitia partenerilor sai.

Citeste mai multe

Manusi de protectie pentru uz general

30.10.2018

postImage

Nefiind destinate sarcinilor grele cu potential ridicat de accidentare, manusile pentru uz general au fost proiectate pentru activitati usoare, unde este necesara o protectie medie a mainilor. Recomandate pentru activitati de precizie, logistica, montaj, finisaj, productie si alte sarcini usoare, pot avea si imersii totale sau partiale in materiale aderente si impermeabile, pentru a feri mana lucratorului de apa, uleiuri si alte substante. Imersia imbunatateste priza, aducand un plus de confort si productivitate.

Citeste mai multe

Proiectul DoubleA "Obsession for Smoothness" la Clio Awards 2018

24.10.2018

postImage

Clipul video Double A “Obsession for Smoothness” premiat cu 2 trofee de argint si 4 de bronz la Premiile Clio 2018! Double A, in colaborare cu formatia de muzica alternativa, OK GO si-a adjudecat 2 trofee de argint la categoria “Digital/Mobile&Social Media and Film - Visual Effect “ si 4 trofee de bronz la categoriile “Social Media and Film”, “Branded Content”, “Branded Entertainment&Content”.

Citeste mai multe

Manusi de protectie: norme europene

19.10.2018

postImage

Manusile, ca echipament de protectie sunt accesoriul de baza prezent in dotarea lucratorilor. Indiferent de mediul de activitate, purtarea echipamentului de protectie este fie reglementata prin lege, fie recomandata pentru a reduce riscul de accidentare sau contaminare. La o prima vedere, mai ales pentru persoanele neavizate, manusile de protectie sunt aproximativ la fel, singura diferenta fiind insertiile aplicate pe manusi si eventual culoarea sau tipul de material folosit.

Citeste mai multe

Maini curate, pentru sanatate!

15.10.2018

postImage

Anual, sute de milioane de persoane contacteaza diferite infectii care afecteaza sanatatea. Este o statistica ingrijoratoare, cu atat mai mult cu cat, prin simpla spalare a mainilor, peste jumatate din aceste infectii ar fi evitate. Apa, sapunul si spalatul temeinic al mainilor, elimina o mare parte din germenii uzuali care cauzeaza infectii sau alergii. Astfel, iti mentii sanatatea si buna dispozitie, fara a trece prin experienta neplacuta cauzata de deteriorarea sanatatii.

Citeste mai multe

Categorii