Blog RTC

Fara dureri de spate la birou!

13.02.2019

postImage

Stiai ca, din 10 persoane care lucreaza la birou, 7 acuza dureri de spate? Durerea de spate cauzata de sedentarism si de pozitiile incorecte adoptate in timpul lucrului, reprezinta principala problema medicala a celor cu activitati sedentare. Studiile de specialitate atrag atentia ca, peste 70% dintre cei care desfasoara activitati de birou sustin ca intensitatea durerilor de spate resimtite a fost semnificativ mai mare la sfarsitul zilei de munca, in comparatie cu persoanele mobile, care presteaza activitati unde sedentarismul nu este prezent.

Citeste mai multe

Purell Winter Wellness

28.01.2019

postImage

Suntem in plin sezon al gripei, cazuri de imbolnavire fiind semnalate zilnic. In sezonul rece si nu numai, o mana poate infecta peste jumatate din angajatii unui birou, pana la ora pranzului. Spatiile de lucru sau salile de asteptare sunt o oaza pentru germeni si microbi, acestia prosperand in mediile inchise, unde oamenii intra in contact constant unii cu altii. Pentru a-ti ajuta angajatii sau vizitatorii sa ramana sanatosi, reducand in acelasi timp riscul de imbolnavire, este recomandata utilizarea solutiilor de dezinfectare a mainilor.

Citeste mai multe

Produse de curatenie si igiena: minimul necesar

17.01.2019

postImage

Care este minimul necesar pentru a mentine curatenia si igiena spatiului de lucru? Presupune actiuni complicate si consumatoare de timp? Sunt cele mai des intalnite intrebari in discutiile cu partenerii nostri. Nevoia de a avea un spatiu de lucru curat si o igiena corecta a angajatilor, alaturi de estimarea unui necesar corect care sa se incadreze in bugetul alocat, este adeseori o provocare. De aceea iti propunem acest articol si iti recomandam sa discuti cu profesionisti din domeniu, pentru a primi pe langa consilierea avizata si solutii adaptate nevoilor tale.

Citeste mai multe

Mai aproape de tine in 2019!

08.01.2019

postImage

Numaratoarea inversa pentru sfarsitul anului 2018 si inceputul anului 2019 a avut in sfarsit loc. Dupa o mini vacanta meritata si momentele placute petrecute alaturi de familie si prieteni, este timpul sa revenim la munca. Planuri de dezvoltare, strategii, initiative, campanii si desigur, energie proaspata pentru a le pune in practica. Ce va insemna anul 2019 pentru partenerii si colaboratorii RTC? In primul rand, oportunitati noi de a interactiona cu produsele si reprezentantii de vanzari RTC, acces la game noi de produse si nu il ultimul rand, promotii deosebite derulate impreuna cu furnizorii nostri. Astfel pentru a fi mai aproape de tine am dezvoltat programe de testare si consiliere, pentru a te informa cat mai bine, raspunzand promit, eficient si detaliat nevoilor si intrebarilor tale. Ce inseamna acest lucru? Iti explicam mai jos.

Citeste mai multe

Cum alegi distrugatorul de documente potrivit ?

13.12.2018

postImage

De la bun inceput, trebuie sa ne fie foarte clar ca, achizitia unui distrugator de documente, este o investitie pe termen lung, utila in securizarea documentelor utilizate in cadrul companiei. Fiecare dintre noi, a intalnit macar o situatie in care, inainte de a arunca un document, l-am rupt in fasii mici. Facem acest lucru pentru a pastra securitatea informatiei continuta de documentul respectiv. Ne dam seama ca documentul respectiv poate fi reconstituit, deci incercam sa-l rupem in fasii cat mai mici pentru a ingreuna cat mai mult procesul de reconstituire. Un distrugator de documente, realizeaza la o scara mult mai mare, acest proces de distrugere, facand fie extrem de grea fie imposibila reconstituirea unui document.

Citeste mai multe

Categorii