Blog RTC

Produse de curatenie si igiena: minimul necesar

17.01.2019

postImage

Care este minimul necesar pentru a mentine curatenia si igiena spatiului de lucru? Presupune actiuni complicate si consumatoare de timp? Sunt cele mai des intalnite intrebari in discutiile cu partenerii nostri. Nevoia de a avea un spatiu de lucru curat si o igiena corecta a angajatilor, alaturi de estimarea unui necesar corect care sa se incadreze in bugetul alocat, este adeseori o provocare. De aceea iti propunem acest articol si iti recomandam sa discuti cu profesionisti din domeniu, pentru a primi pe langa consilierea avizata si solutii adaptate nevoilor tale.

Citeste mai multe

Mai aproape de tine in 2019!

08.01.2019

postImage

Numaratoarea inversa pentru sfarsitul anului 2018 si inceputul anului 2019 a avut in sfarsit loc. Dupa o mini vacanta meritata si momentele placute petrecute alaturi de familie si prieteni, este timpul sa revenim la munca. Planuri de dezvoltare, strategii, initiative, campanii si desigur, energie proaspata pentru a le pune in practica. Ce va insemna anul 2019 pentru partenerii si colaboratorii RTC? In primul rand, oportunitati noi de a interactiona cu produsele si reprezentantii de vanzari RTC, acces la game noi de produse si nu il ultimul rand, promotii deosebite derulate impreuna cu furnizorii nostri. Astfel pentru a fi mai aproape de tine am dezvoltat programe de testare si consiliere, pentru a te informa cat mai bine, raspunzand promit, eficient si detaliat nevoilor si intrebarilor tale. Ce inseamna acest lucru? Iti explicam mai jos.

Citeste mai multe

Cum alegi distrugatorul de documente potrivit ?

13.12.2018

postImage

De la bun inceput, trebuie sa ne fie foarte clar ca, achizitia unui distrugator de documente, este o investitie pe termen lung, utila in securizarea documentelor utilizate in cadrul companiei. Fiecare dintre noi, a intalnit macar o situatie in care, inainte de a arunca un document, l-am rupt in fasii mici. Facem acest lucru pentru a pastra securitatea informatiei continuta de documentul respectiv. Ne dam seama ca documentul respectiv poate fi reconstituit, deci incercam sa-l rupem in fasii cat mai mici pentru a ingreuna cat mai mult procesul de reconstituire. Un distrugator de documente, realizeaza la o scara mult mai mare, acest proces de distrugere, facand fie extrem de grea fie imposibila reconstituirea unui document.

Citeste mai multe

Cadouri inspirate pentru parteneri si angajati

07.12.2018

postImage

Sarbatorile de iarna sunt momentul potrivit pentru a multumi partenerilor, colaboratorilor sau angajatilor companiei tale. Alegerea cadourilor potrivite, nu este cu nimic diferita de alegerea cadoului pentru o persoana apropiata. Cadoul respectiv, dincolo de semnificatia gestului in sine, trebuie sa ofere o utilitate astfel incat, persoana careia ii este destinat sa il poata folosi cu placere. Evitarea cadourilor cliseu, iti va oferi siguranta ca gestul tau va fi apreciat, nefiind o simpla formalitate indeplinita din obligatie sau pentru ca “asa se face”.

Citeste mai multe

Leitz-Work balance

26.11.2018

postImage

Gasirea echilibrului intre cerintele muncii noastre si viata privata, este o provocare tot mai dificil de rezolvat. Leitz, prin campania "Work-Leitz Balance" propune instrumente de lucru ideale pentru a face fata oricarei provocari, rasplatind increderea in produsele Leitz, prin puncte bonus care pot fi transformate in premii.

Citeste mai multe

Categorii