Blog RTC

Cum transformăm nevoile clienților din industria HoReCa în soluții complete?

postImage

Rezolvă provocările administrative, de prezentare și de comunicare ale hotelului, cafenelei sau restaurantului tău cu oferta de soluții complete pentru industria HoReCa.

Citeste mai multe

Un mod de lucru productiv nu e greu de obținut

postImage

Unul dintre principalii factori influențatori ai succesului unei companii este locul de muncă. Locul unde îți petreci o mare parte din viața adultă, locul unde angajații pun în mișcare compania, unde relaționarea este esențială și performanța colaborativă depinde de aceste elemente.

Citeste mai multe

RTC alaturi de copiii din satele SOS la inceperea scolii

postImage

Este al VIII-lea an consecutiv in care am fost alaturi de copiii din Satele SOS la inceperea scolii si ne bucuram nespus ca prin sprijinul oferit de RTC, copiii au la dispozitie rechizitele necesare pentru noul an scolar, indiferent de conditiile in care acesta se desfasoara, fie in clasele de curs sau in mediul online.

Citeste mai multe

RTC membru al grupului ALTEX

postImage

Incepand cu luna martie 2020, RTC Proffice Experience SA face parte oficial din grupul ALTEX. Grupul Altex este liderul pietei de electro-IT, avand capital integral romanesc, cu o cifra de afaceri de peste 1 miliard de Euro. Prin preluarea RTC, grupul ALTEX isi consolideaza strategia de a crea un concept multi-channel, off-line si on-line, care sa adreseze canalele B2B si B2C, oferind o gama completa de produse clientilor privati si companiilor din Romania.

Citeste mai multe

Samsung Flip: display interactiv surprinzator

postImage

Samsung Flip este un concurent direct si extrem de atractiv din punct de vedere al facilitatilor, pentru traditionalul whiteboard sau flipchart. De cate ori ai auzit cuvinte ca "interactiv", "deosebit", "colaborare", "spontaneitate"? Ne dorim ca aceste cuvinte sa defineasca o sedinta sau colaborarea intre colegi dar ,cel mai des, se ajunge la rutina si un entuziasm tot mai greu de stimulat. In nici un caz nu sustinem ca un whiteboard sau flipchart nu este recomandat, dar, Samsung Flip chiar este un instrument de lucru iesit din tipar, cu mult peste posibilitatile unui sistem de afisare clasic.

Citeste mai multe

Categorii