Blog RTC

Cum poti folosi laminatoarele Leitz

11.07.2018

postImage

Ce este laminarea? De ce, ce, cum si unde este recomandata laminarea? Sunt cateva din intrebarile la care vom raspunde in cadrul acestui articol, sperand ca va vom ajuta in alegerea laminatorului potrivit si a celor mai bune metode de utilizare, astfel incat sa aveti o zi buna la birou!

Citeste mai multe

Echipamentul de protectie - o necesitate

10.07.2018

postImage

Indiferent de mediul sau domeniul in care ne desfasuram munca, siguranta este foarte importanta! Masurile corespunzatoare de prevenire a accidentelor, echipamentul adecvat si instructajul periodic, ne vor ajuta sa evitam accidentele sau situatiile periculoase. Iti prezentam argumentele principale in favoarea echipamentelor de protectie din portofoliul RTC:

Citeste mai multe

Principalele tipuri de echipament de protectie

10.07.2018

postImage

Echipamentul de protectie este esential in mediile de lucru predispuse la accidentari. Purtarea echipamentului de protectie trebuie sa fie parte din rutina zilnica a unui lucrator, echiparea corecta a acestuia, fiind obligatorie.

Citeste mai multe

Importanta igienei locului de munca

10.07.2018

postImage

Chiar daca spatiile folosite de angajatori pentru lucrul la birou par usor de igienizat si de ingrijit, arareori este asa. Fiecare angajator trebuie sa acorde atentie igienei spatiilor unde lucreaza angajatii sai. Acestia trebuie sa beneficieze de un mediu de lucru placut si igienic pentru a avea randament maxim.

Citeste mai multe

Articole esentiale pentru curatenia la birou

10.07.2018

postImage

Locul de munca unde un angajat isi petrece cea mai mare parte din timp trebuie sa fie cat mai sanatos posibil. Curatenia locului de munca si organizarea acestuia, duc la cresteres productivitatii si a confortului.

Citeste mai multe

Categorii