Blog RTC

Samsung Flip: display interactiv surprinzator

12.06.2019

postImage

Samsung Flip este un concurent direct si extrem de atractiv din punct de vedere al facilitatilor, pentru traditionalul whiteboard sau flipchart. De cate ori ai auzit cuvinte ca "interactiv", "deosebit", "colaborare", "spontaneitate"? Ne dorim ca aceste cuvinte sa defineasca o sedinta sau colaborarea intre colegi dar ,cel mai des, se ajunge la rutina si un entuziasm tot mai greu de stimulat. In nici un caz nu sustinem ca un whiteboard sau flipchart nu este recomandat, dar, Samsung Flip chiar este un instrument de lucru iesit din tipar, cu mult peste posibilitatile unui sistem de afisare clasic.

Citeste mai multe

Imprimante industriale Edding: industrii

07.06.2019

postImage

Compacta, usor de utilizat si configurat, imprimanta industriala Edding In-line, a fost conceputa pentru a cumula toate necesitatile de printare si marcare intr-un singur produs fiabil si rezistent. Complet integrabila cu liniile de productie automatizate, proiectata si fabricata in Germania folosind componente de cea mai buna calitate, imprimanta industriala fixa Edding In-Line raspunde nevoilor de printare industriala la standarde de calitate, fiabilitate si eficienta ridicate.

Citeste mai multe

Ariel 1 Wash Clean, secretul succesului.

05.06.2019

postImage

Stiai ca in cadrul unui business HORECA, o parte semnificativa a costurilor din segmentul textilelor (uniforme, fete de masa, lenjerii, prosoape, etc) este generata de inlocuirea acestora? Raportat la costurile de inlocuire a textilelor uzate, costul generat de detergenti, este mai mic. In functie de duritatea apei si eficienta detergentilor, rezultate satisfacatoare sunt obtinute de regula prin repetarea ciclului de spalare sau includerea unor fluxuri suplimentare in procesul de spalare.

Citeste mai multe

Edding Portable 12 avantaje si beneficii

03.06.2019

postImage

Esti in cautarea unei solutii de imprimare la distanta de linia de productie? In activitatile si procesele companiei tale ai nevoie de o solutie de marcare flexibila, performanta, la costuri mici si usor de operat? Edding raspunde acestor nevoi, prin imprimanta portabila Edding Portable 12, o adevarata revolutie in domeniul printarii si marcarii. Perfect utilizabila in depozite, pe santiere, in huburi logistice sau in vecinatatea liniilor de productie, imprimanta portabila Edding Portable 12 livreaza rezultate de calitate, usurand simplificand procesele de printare sau marcare.

Citeste mai multe

Ariel 1 Wash Clean, noul sistem profesional de spalat rufe.

28.05.2019

postImage

1 Wash Clean sau cum opresti sirul spalarilor repetate, reducand costurile si economisind timp si resurse. 1 Wash Clean este un sistem profesional de spalare a textilelor proiectat de Ariel Professional, special pentru nevoile de spalare profesionale. Restaurante, hoteluri, clinici medicale, spalatorii, sunt doar cateva din mediile unde un sistem de spalare profesional este necesar.

Citeste mai multe

Categorii