Simte verde

Campania “Simte verde” este o poveste scrisa de RTC, alaturi de angajatii sai, clienti si parteneri. Este o poveste despre entuziasm, responsabilitate si rezultate palpabile care ne motiveaza in sustinerea si perpetuarea actiunilor noastre. Prin campania “Simte Verde” ne-am dorit sa crestem constientizarea si preocuparea clientilor nostri fata de natura, promovand produsele realizate din materiale reciclate. Astfel, produsele respective au fost marcate si scoase in evidenta, pentru a ajuta clientii nostri in alegerea unor solutii ecologice cu impact minim asupra mediului.

Continuand campania “Simte verde” inceputa in anul 2018, in luna Mai a anului 2019, RTC alaturi de partenerii sai Multicopy si Fundatia Conservation Carpathia (FCC) a continuat actiunea de impadurire a unei parcele defrisate, cu scopul de a reduce impactul negativ asupra mediului si de a repopula zona respectiva cu puieti de brad. In cei doi ani de colaborare cu Fundatia Conservation Carpathia, RTC a sustinut eforturile de reconstructie a zonelor defrisate din muntii Leaota si Fagaras, prin plantarea a peste 8000 de puieti de brad, molid, fag si paltin. In cadrul actiunii SIMTE VERDE 2019, RTC si-a dorit sa extinda sustinerea oferita, participand activ la activitatea de reimpadurire.

Vezi cum a fost la actiunea de impadurire din 2019!

Produse eco

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.