Schimba o viata! Implica-te in educatie!

#ShareLove

Din Septembrie 2013, RTC impreuna cu furnizorii si clientii sai, da un scop nobil activitatii de birou: sustinerea educatiei copiilor care au primit mai putine sanse, prin programul "Schimba o viața!" 

RTC considera ca este responsabilitatea sa sociala, de a returna sub forma de ajutor catre cei mai putin norocosi, o parte din succesul sau. Cunoscand importanta educatiei, RTC a ales ca partener pentru initiativa sa,  SOS Satele Copiilor, organizatie umanitara care ocroteste copiii ce nu pot fi îngrijiti de proprii parinţi, asigurandu-le o familie substitutiva si un camin permanent, pana la integrarea lor sociala si profesionala sau pana la reintegrarea in familia naturala. 

Cum functioneaza?

RTC, împreună cu partenerii săi, direcționează o parte din veniturile generate de produsele care fac parte din programul “Schimbă o viață!” către SOS Satele Copiilor, care se va ocupa de gestionarea lor în cele mai importante proiecte educaționale.Când alegi un produs alege și să faci diferența în viața unui copil care are nevoie de implicarea ta. Alege să schimbi o viață!

 

Furnizorii care sustin campania:

Furnizorii care sustin campania:

Rezultatele campaniei
 

În cei 7 ani de existenţă, fondurile acumulate în campanie au fost donate sub formă de rechizite școlare copiilor aflați în centrele SOS Satele Copiilor din București, Hemeiuș (Bacău) și Cisnădie (Sibiu). La începutul anului școlar, toți copiii din cele 3 centre SOS din București și țară primesc rechizite noi, iar Crăciunul și 1 Iunie sunt zile speciale, cu surprize și cadouri pentru toți.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.