Ce mai stii nou despre compania RTC?

Află cum a fost anul 2022 pentru compania RTC și împărtășește-ne cum a fost și pentru tine. Venim cu vești bune!

RTC cu zile bune și foarte bune!

Am ajuns și la finalul unui nou an.

Misiunea noastră , ca în orice an, a început cu zile bune la birou și s-a încheiat cu “Încă un an strălucit!“.

Am adunat rezultatele RTC din acest an, reușitele și provocările întâmpinate anul acesta și dorim să le împărtășim cu voi, partenerii noștri, clienții noștri, cât și cu colegii din toate departamentele.

2022: Cele mai bune rezultate de vânzări din ultimii 14 ani

Încheiem acest an cu o creștere de vânzări de aproximativ 20% față de anul 2021, ceea ce înseamnă că am obținut cele mai bune rezultate de vânzări din ultimii 14 ani.

Investițiile și eforturile echipei au demonstrat că putem reuși să ne depășim limitele.

Consultanță personalizată!

Așa cum spune și Radu MihailescuDirector General RTC “Atenția noastră a fost întotdeauna îndreptată către nevoile specifice ale clienților, pe găsirea celor mai bune soluții de consultanță și oferte personalizate. Astfel încât, să devenim prima opțiune a companiilor din România în alegerea unui furnizor complet. “

De pe lista priorităților noastre din anul 2022 am reușit să avem o gama largă și completă de produse. Ne-am pliat disponibilitatea stocurilor pentru cât mai multe cerințe ale clienților: MPS, produse marcă proprie pe diverse game, electro IT și mobilier. Am menținut în cursul anului un nivel de stoc mai mare cu 50% peste nivelul anului 2021 și o gamă mult mai largă de produse pentru a putea onora cerințele clienților, iar parteneriatele de succes cu aceștia  vor continua și anul următor.

O mare parte din investițiile noastre s-au îndreptat de asemenea și către flota proprie de autoturisme pentru forța de vânzări și logistică. Aproximativ 300.000 de euro au fost investiți pentru a aduce cele mai avantajoase soluții în birourile clienților. Menținem calitatea serviciilor la același standard și continuăm să livrăm produsele în 24-48 de h oriunde în România.

Atunci când ne gândim la călătoria RTC, realizăm că totul a început dintr-o simplă misiune, aceea de a livra cele mai bune zile la birou. Anii au trecut. Misiunea noastră rămâne aceeași. Iar noi, ca echipă devenim din ce în ce mai uniți. Anul acesta, investițiile s-au îndreptat și către consolidarea și extinderea echipei.

Veteranii RTC, cei care au împlinit și 20 de ani de experiență în compania noastră, i-au primit cu brațele deschise pe cei mai noi veniți în echipă.

La sfârșitul lunii octombrie, a avut loc cea mai mare conferință organizată în ultimii ani de către RTC. Acolo generația nouă și cea veche s-au întâlnit și au discutat know-how în vânzări, au luat parte la prezentările de produse ale partenerilor, și au dezbătut provocările întâlnite. Toate acestea s-au petrecut în ultimul weekend din luna octombrie la Poiana Brașov.

Au fost Provocări? Da! Dar am reusit să le trecem. Am trecut cu bine peste efectele cauzate de pandemia COVID-19 și de conflictul din Ucraina, cât și peste instabilitatea economică, inflație, volatilitatea prețurilor sau creșterea costurilor de finanțare.

Ce urmează în 2023?

Aspirații? Da! Dacă am vorbi despre cele care cu adevărat contează, acestea țin de modernizarea platformelor și de scopul de a reuși în continuare să le oferim atât clienților noștri, cât și partenerilor încredere, soluții pragmatice și implicare 100%.

Tot în anul următor ne propunem să ne menținem poziția de lider de piață.

Așadar, continuăm să investim în automatizarea proceselor. Modernizarea platformei de comenzi B2B și a diverselor soluții de integrare a fluxului de comenzi rămân pe lista noastră de rezoluții.

De asemenea, privim cu atenție provocările logistice și cele de aprovizionare și încercăm să le gestionăm în așa fel încât rezultatele noastre să fie în continuare unele deosebite.

Am pus deja cap la cap planurile mari de dezvoltare și modernizare pentru anul următor. Rămâne doar să le punem în aplicare împreună, alături de colegii noștri dedicați.

Stați pe aproape. Ne pregătim pentru 2023!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.