În spatele fiecărei companii de succes stă o abordare eficientă a resurselor. La RTC, ne propunem să ajutăm clienții să-și optimizeze gestionarea resurselor, inclusiv a timpului și cheltuielile aferente consumabilelor pentru mediul de lucru. Aceasta se traduce printr-o reducere semnificativă a costurilor și o eficientizare a operațiunilor.

Pe lângă gestionarea cu succes a sarcinilor zilnice, ședințelor productive și răspunsurilor rapide la e-mailuri, administrarea eficientă a echipamentelor de imprimare joacă un rol crucial în creșterea eficienței și succesului afacerii tale.

Prin intermediul serviciului MPS de la RTC, vei beneficia de o infrastructură optimizată și un sistem de service proactiv, care minimizează problemele tehnice și maximizează productivitatea angajaților tăi.

MPS (Managed Print Services) reprezintă mai mult decât un serviciu; este o experiență în care beneficiarii obțin documente de înaltă calitate fără bătăi de cap sau timpi morți. Scopul său este de a ajuta companiile să gestioneze echipamentele de imprimare, copiere și scanare într-un mod optimizat, permițând organizațiilor să-și îmbunătățească eficiența, productivitatea și securitatea informațiilor. Acest lucru se realizează prin monitorizarea modului de utilizare, înlocuirea consumabilelor și satisfacerea nevoilor de imprimare specifice.

În acest articol, vei descoperi cum serviciul MPS de la RTC te poate ajuta în afacerea ta. Avem pentru tine sfaturile unui specialist cu peste 15 ani de experiență și acreditări în domeniu care ocupă poziția de MPS Manager în echipa RTC. Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe.

Furnizorul complet ce te aprovizionează cu zile bune la birou

Indiferent dacă ești la început de drum ca antreprenor sau ai o afacere de mulți ani, serviciile și produsele RTC sunt concepute pentru a te ajuta să faci față cu brio provocărilor. Colaborarea cu RTC înseamnă că toate departamentele tale vor fi aprovizionate cu soluții complete, servicii personalizate și, mai presus de toate, zile bune la birou.

În acest articol ne concentrăm pe serviciul MPS, o soluție completă ce aduce beneficii multiple în cadrul companiilor cu un nivel crescut de imprimare.

În ce constă serviciul MPS?

Atunci când semnezi un contract de Managed Print Services cu echipa RTC, te bucuri de o serie de beneficii:

  • Economie de timp și eficientizare a fluxului de lucru;
  • Reducerea costurilor de imprimare;
  • Îmbunătățirea productivității companiei;
  • Eliminarea investițiilor în echipamente (RTC preia integral finanțarea)
  • Îmbunătățirea securității datelor imprimate;
  • Reducerea impactului asupra mediului;

Serviciul MPS oferă o serie de beneficii pentru companii, cum ar fi un echilibru între productivitate și costuri, creșterea productivității departamentului IT, reducerea timpilor morți și eficientizarea fluxurilor de lucru ale documentelor. De asemenea, acest serviciu contribuie la creșterea conformității cu reglementările în vigoare.

De la audit la implementarea finală

Daniel Mitu, MPS Manager în cadrul echipei RTC, aduce experiența sa de 15 ani în domeniul soluțiilor de printing.

Proiectul începe cu identificarea nevoilor și un audit complet. Auditul analizează mediul de printare, fluxurile de print și eventualele neajunsuri. Toate aceste informații stau la baza ofertei personalizate, care include costurile, stadiul actual, viziunea și beneficiile serviciului MPS” - Daniel Mitu, MPS Manager 

După semnarea contractului, urmează instalarea și trainingurile specializate pentru echipamentele de imprimare și software-urile folosite. RTC livrează echipamente și servicii, cum ar fi support & service, consumabile, piese și intervenții, pentru a reduce pierderile de hârtie și costurile de imprimare.

Securitate și eficiență

Pentru o gestionare eficientă, MPS oferă monitorizarea la nivel de utilizator, securizarea imprimării și imprimarea cu card de acces. Acest lucru înseamnă că fiecare angajat poate să-și elibereze propriile imprimări de la oricare echipament din rețea, eliminând riscul de a lăsa documentele în imprimantă sau de a le lua altcineva”. - Daniel Mitu, MPS Manager 

MPS de la RTC include și software de monitorizare a echipamentelor, numit Fleet Management, care oferă o imagine detaliată asupra stării echipamentelor în timp real. Acesta generează rapoarte privind erorile, măsoară calitatea serviciilor, prevenind dificultățile tehnice și optimizând performanța.

Cu ajutorul software-ului, poți seta un volum maxim de printare, iar imprimarea se va opri automat după atingerea acestui prag, permitând monitorizarea costurilor pentru fiecare pagină tipărită.

Monitorizarea completă a echipamentelor permite recepționarea informațiilor în timp real despre starea acestora, identificarea erorilor și configurarea alertelor pentru consumabilele care trebuie înlocuite.

Alegând un program MPS, te bucuri de un management eficient al imprimării, optimizând atât costurile vizibile, precum prețul imprimantei, consumabilele și piesele de service, cât și costurile ascunse, cum ar fi tonerul sau cerneala irosite, costul departamentului IT, achizițiilor și contabilității, precum și timpul și efortul investit în reimprimare sau înlocuire.

Un partener pentru succesul tău

Serviciul MPS RTC elimină cheltuielile cu achiziția de echipamente, tonere și servicii de mentenanță. Astfel, reduce presiunea asupra departamentului IT și oferă un singur punct de contact pentru gestionarea eficientă a întregului proces de imprimare, scanare și flux de documente.

RTC preia finanțarea tuturor echipamentelor, astfel că nu trebuie să faci investiții inițiale. Colaborăm cu branduri de renume, cum ar fi HP, Brother și Lexmark, pentru a asigura tehnologii de înaltă calitate și pentru a îndeplini dorințele clienților.

Reducerea costurilor de imprimare.

Răspuns rapid la nevoile tale.

Eliberarea de resurse pentru alte proiecte.

Optimizări continue pentru a menține eficiența la cote ridicate.

Un singur punct de contact pentru întreaga soluție.

Creșterea productivității IT și a utilizatorilor.

În concluzie, serviciul MPS de la RTC reprezintă alegerea perfectă pentru companiile care doresc să-și eficientizeze gestionarea resurselor și costurilor, aducând o serie de beneficii semnificative în ceea ce privește economia de timp, reducerea costurilor și îmbunătățirea productivității. Cu un partener de încredere precum RTC, vei avea parte de un management eficient al imprimării, fără griji și bătăi de cap.

Un lucru-i cert. Ca să afli totul despre soluția MPS de la RTC, lasă-ne de veste și venim la sediul tău:

Chiar aici 👉 https://www.rtc.ro/managed-print-services

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.