Hotelurile, restaurantele și cafenelele fac parte din cel mai mare sector de distribuție din industria ospitalității, fiind cunoscut sub numele de HoReCa. Sectorul ospitalității reprezintă un pilon important al economiei românești, tendințele acestuia deținând o relevanță socială enormă.

Numeroase oportunități au adus RTC mai aproape de noi provocări din industria HoReCa. Astfel, în prezent oferim serviciile noastre acestei industrii prin furnizarea și aprovizionarea cu produse pentru departamentele: recepție, săli de conferință, cameră, spălătorie și restaurant. Citiți mai departe pentru a afla cum îndeplinim pas cu pas nevoile clienților noștri.

Receptie

Primul departament și contactul direct cu oaspeții, numit și foaierul hotelului, trebuie să arate constant impecabil și să fie dotat din toate punctele de vedere. Unul dintre elementele importante pentru intrarea principală a hotelului este covorul pentru exterior  și  interior. În acest caz, cele două covoare trebuie să fie ideal alese pentru căile de acces cu circulație intensă: să aibă o durabilitate îndelungată, să aibă o suprafață inferioară aderentă realizată din PVC și să fie ușor de curățat. Pentru două dintre intrările hotelului, recurența este una anuală.

Produsele administrative și de curățenie sunt elementele de bază, care nu au cum să lipsească din recepția hotelului. Gama noastră de produse facilitează programul de lucru, ajutând astfel personalul hotelier să obțină rezultate excelente cu ajutorul echipării complete de ustensile flexibile.
 

Săli de conferință și birouri

Ajută-ți clienții să dea frâu liber ideilor creative și planurilor de afaceri prin sesiuni de brainstorming și întâlniri în sălile de conferință. Dotate cu instrumente de comunicare și prezentare, gradul de atenție și implicare crește atunci când condițiile necesare desfășurării activității sunt asigurate. La fel ca în cazul produselor de papetărie și prezentare, mobilierul este la fel de important în timpul unui business meeting. Prin urmare, putem îmbunătăți considerabil starea oaspeților prin soluții personalizate.

Camera de hotel

Atunci când aprovizionăm hotelurile cu care colaborăm, ținem cont de cea mai importantă sarcină de bază a personalului de menaj, anume pregătirea camerei perfecte pentru clienți. Atât misiunea noastră, cât și a colaboratorilor din industria HoReCa este aceea de a îndeplini dorințele și de-a oferi confort oaspeților. O pregătire adecvată începe întotdeauna cu un mediu de lucru curat.(detergenti baiedetergenți pentru geam și suprafețelavete).

 

Băile camerelor de hotel au nevoie de cea mai mare întreținere și igienizare. În calitate de oaspete, dacă baia din cameră nu respectă principiile de bază ale curățeniei, atunci este o problemă. Majoritatea clienților tind să verifice mai întâi baia pentru a evalua la ce nivel de igienizare se pot aștepta de la hotel. Dacă o toaletă nu este igienizată și bine întreținută, nicio altă facilitate oferită nu va pune hotelul într-o lumină bună.

Elementele esențiale care se regăsesc în baia camereidispensere pentru săpunpapuci, gel dușcoș de gunoi și articole de curățenie.  Produsele sunt furnizate lunar, astfel, gama noastră de curățenie asigură eficiența, calitatea și capacitatea de a promova un mediu de lucru mai sigur atât pentru clienți, cât și pentru personal.

Îndeplinim toate criteriile de acoperire a nevoilor tale din departamentul curățeniei și nu trecem cu vederea importanța spălătoriei. Soluția pe care o punem la dispoziție presupune un sistem professional care va atinge fiecare obiectiv propus și va livra beneficii atât la intrarea, cât și la ieșirea din spălătorie. Mai mult, costurile vor fi reduse, va crește satisfacția clienților și performanța personalului hotelier, iar rufele vor rămâne în folosință mai mult timp. 

Pe lângă toate necesitățile de ansamblu, alte dorințe și nevoi, minibar, televizorul, fierbătorul de apă, cuptorul de microunde și aerul condiționat își fac loc în față și ajung în topul produselor care oferă confortul necesar unei șederi ideale la hotel. Fie că aceasta este destinată relaxării sau a unui business trip, hotelul trebuie să se ridice la așteptările clientului, acolo unde utilul cu plăcutul se îmbină.

Mai mult, siguranța în camerele de hotel poate crește satisfacția în rândul clienților. Deținerea seifurilor îi va ajuta pe oaspeți să se simtă mult mai confortabil, fidelizarea lor fiind un obiectiv mult mai ușor de atins.

Restaurant

Restaurantul este departamentul vedetă care susține vânzările și popularitatea generală a hotelului. Este facilitatea pe care cu toții de abia așteaptă să o viziteze, fie din pură curiozitate, fie pentru că îl consideră un criteriu de evaluare al hotelului per total.

Serviciile noastre vin în completarea mise-en-place-ului restaurantului: șervețelele de masă și lavetele, nu vor lipsi din setul aranjării mesei și servirii felurilor de mâncare.

În ultima perioadă, majoritatea turiștilor au devenit mult mai atenți asupra igienei restaurantelor, barurilor și cafenelelor. Așadar, îți punem la dispoziție materialele necesare pentru a menține baia restaurantului în totalitate sanitară: aspiratoaremopuri, dispensere pentru săpun, prosoape de hârtiedetergenți și dezinfectanți.

Adăugăm soluțiile complete și personalizate la rețeta succesului, însă  întotdeauna ținem cont că acestea vin la pachet cu ajutorul partenerilor de top, a echipei profesioniste, a gamelor complete de produse și sistemelor profesionale. Pas cu pas, soluție cu soluție atingem cele mai înalte standarde de calitate și oferim mai departe zile bune și birourilor din industria HoReCa.

 

Dedicați misiunii de a oferi zile bune la birou: https://www.rtc.ro/

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.