De acum, gasesti catalogul RTC prezentat intr-o noua forma.

Am lansat catalogul RTC. În următoarele 12 luni este poarta ta de intrare către peste 4000 de produse dedicate mediilor de lucru.


Am lansat harta soluțiilor complete. Descoperă noul catalog RTC.

 

Acum 33 de ani deveneam pentru prima dată o echipă. O echipă ce oferea suport birourilor din România cu un portofoliu complet cu produse de birotică și papetărie. În 1994, aduceam pentru prima dată în birourile noastre un catalog RTC, fiind chiar și primul catalog din România de birotică și papetărie.

Astăzi, toate zâmbetele, produsele și serviciile atent dezvoltate sunt prezentate într-un catalog proaspăt lansat și pregătit de răsfoit în birou sau la cafea.

Am lansat noul catalog RTC 2023-2024, disponibil pentru toți clienții și partenerii noștri.

 

Începe să răsfoiești 

 

Peste 4000 de produse RTC scriu povestea unui loc de muncă ideal. Echipamente de protecțieproduse de curățeniemobilierproduse electro-ITservicii complete de lucru: sisteme de Vending, MPS (Managed Printing Services), sistemele P&G de spălare a textilelor sau veselei necesare în domeniul Horeca și multe  alte produse și servicii din portofoliul nostru sunt acum structurate în 12 capitole și prezentate rând pe rând.

Fiecare pagină din noul nostru catalog pune accent pe recomandări de produse, nume de branduri renumite  și sfaturi utile din partea specialiștilor din industrie.

Atunci când spunem ,,birouri” ne referim la toată harta industriilor din România, la locul unde angajații își desfășoară activitatea indiferent de sediul lor. În noul catalog veți regăsi soluții aplicate în : spitale, fabrici, hoteluri, restaurante, spații de birouri, săli de conferințe și chiar în locurile unde se desfășoară lucrările de construcții.

Nu suntem doar adepții inovației, suntem și susținătorii acțiunilor de sustenabilitate. Prin urmare, avem o selecție vastă de produse eco friendly marcate cu logo-ul Simte Verde regăsite în paginile catalogului.

 

Îți dorești să protejezi natura și să te adaptezi unui stil de lucru care include și acțiuni sustenabile?

 

În noul nostru catalog găsești și produse uzuale eco destinate folosirii zilnice la locul de muncă, produse ergonomice și tehnologii care îți fac zilele de luni mai plăcute și susțin dorința ta de a face bine planetei.

 

Avantajul unui catalog interactiv și digital este în primul rând ușurința cu care poate fi accesat și folosit. Interfața noului catalog RTC este intuitivă: de la coperta acestuia pe care regăsești harta mediilor de lucru pentru care furnizăm soluții, până la cuprinsul în care regăsești toate categoriile de produse disponibile în portofoliul RTC.

 

Te-ai regăsit pe harta mediilor de lucru?

 Ce să faci mai departe:

  • » Accesează secțiunea dorită și parcurge produsele din aceasta. (Fiecare cod de produs duce pe site-ul nostru.)
  • » Poți adăuga notițe
  • » Poți marca paginile favorite
  • » Poți descărca pagini din catalog pentru cumpărăturile de mai târziu.

Simplu. Util. Performant. Și de păstrat pe birou, pe desktop sau pe telefon.

Vrei să răsfoiești paginile în adevăratul sens al cuvântului? Intră în contul tău și completează datele: https://www.rtc.ro/catalog . O altă variantă este să contactezi un reprezentant RTC, ce îl va îndruma spre obținerea unui exemplar fizic.

 

Descoperă integral povestea noului nostru catalog.

În birou: https://www.rtc.ro/catalog

Sau pe desktop/mobil: https://www.rtc.ro/catalog/index.html#page/I

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.