Hartia DoubleA, o alegere inspirata

Cu o istorie de peste 2000 de ani, hartia a fost si este esentiala in activitatea companiilor mici, medii sau mari. Utilizata in activitati de printing, copiere sau redactare, cu diferite formate si standarde, hartia utilizata in prezent este oferita de o pleiada de producatori, diferentele de calitate intre branduri fiind uneori imperceptibile pentru utilizatorul obisnuit. Totusi, oricat de improbabil ar parea, dincolo de strategiile de marketing si denumirile codificate, hartia poate avea diferite grade de calitate, vizibile in rezultatul final al printarii.

Un producator cunoscut care investeste constant in materii prime de calitate si in tehnologii de prelucrare a hartiei este Double A. Astfel, Double A propune spre utilizare, hartie premium de o calitate superioara, recunoscuta la nivel mondial. Double A si-a concentrat atentia in primul rand asupra materiei prime, stiut fiind ca un produs de calitate se obtine din materii prime superioare.

Performanta prelungita a copiatorului si imprimantei

O hartie neteda, va reduce rata de blocaj a copiatorului sau imprimantei. Blocajele apar cu preponderenta la aparatele utilizate intens, prin degradarea rolelor care prind si transporta hartia din sertarul de stocare catre tava de colectare. Cu cat hartia este mai neteda, cu atat mai usor va trece prin mecanismele de prindere si manipulare. Hartia obisnuita cu o textura mai aspra, va uza prematur aceste mecanisme. In combinatie cu strategia de “planned obsolescence” adoptata de producatorii de copiatoare si imprimante, acest fapt va genera costuri aditionale de intretinere si reparare. In functie de marimea companiilor si volumul de munca, aceste costuri pot ajunge la sume consistente, costuri pe care utilizarea unei hartii de calitate le va reduce in timp.

Performanta prelungita a copiatorului si imprimantei

Imprimare pe ambele parti cu rezultate deosebite

Un avantaj recunoscut al hartiei Double A este densitatea. O hartie densa va permite o printare de calitate pe ambele fete, fara ca fonturile printate pe o parte a hartiei sa fie vizibile pe cealalta parte. Printarea fata-verso care lasa impresia de “trecere” a fonturilor de pe o parte a hartei pe cealalta, este caracteristica hartiei de calitate slaba, aceasta avand o densitate mica pentru a mentine pretul de vanzare cat mai redus. Achizitionand hartie cu densitate scazuta, se va obtine un cost de achizite mai mic fata de hartia premium dar , economia astfel obtinuta va fi anulata de rezultatele necalitative ale printarii. Folosind hartia Double A, printarea fata-verso va fi de fiecare data deosebita, fara a afecta cealalta parte a hartiei.

Imprimare pe ambele parti cu rezultate deosebite

Perioada mai lunga de pastrare a documentelor

Hartia Double A rezista mult mai bine in timp, densitatea si materia prima din care a fost obtinuta, diminuand procesul natural de imbatranire a hartiei. Cu o buna rezistenta la umiditate, caldura si raze UV, documentele printate pe hartie Double A vor rezista mai mult, stocarea pe perioade lungi de timp nefiind problematica.

Perioada mai lunga de pastrare a documentelor

Fiabilitatea tiparirii

Printari fara erori de fiecare data. Fara documente “sifonate”, rupte sau blocate in imprimanta. Fara fonturi “sterse”, cerneala absorbita inegal sau culori terne. Hartia Double A ofera rezultate bune de fiecare data!

Daca doresti sa testezi hartia Double A, contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire cu unul din agentii RTC!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.