Importanta igienei locului de munca

Chiar daca spatiile folosite de angajatori pentru lucrul la birou par usor de igienizat si de ingrijit, arareori este asa. Fiecare angajator trebuie sa acorde atentie igienei spatiilor unde lucreaza angajatii sai. Acestia trebuie sa beneficieze de un mediu de lucru placut si igienic pentru a avea randament maxim.

Acordand atentia cuvenita curateniei si igienei, te asiguri ca:

Angajatii se vor simti confortabil la locul de munca, avand la indemana solutii simple si eficiente de a mentine igiena. Un loc de munca modern si curat, contribuie la atractivitatea locului de munca, pentru angajati aceste detalii fiind importante.

Un dispenser de gel dezinfectant de exemplu, spre deosebire de clasicul sapun, este comod, eficient, igienic si modern. Dotand toaletele si mediile unde este necesara o igiena constanta cu dispensere, va creste atat eficienta igienizarii cat si confortul angajatilor.  In portofoliul RTC vei regasi o gama extinsa de produse profesionale pentru curatenie si igiena, un consultant de vanzari specializat, fiind intotdeauna pregatit sa te indrume catre cele mai bune decizii.

Imaginea firmei va avea de castigat. Prima impresie pe care o va face spatiul de lucru partenerilor, clientilor, furnizorilor si angajatilor este vitala.

Previi imbolnavirile sau raspandirea virusilor la locul de munca. Un virus sau alt agent patogen este transmis mult mai usor in medii interactive, mai ales daca in aceste medii lipsesc optiunile de igienizare sau aceste optiuni sunt fie precare fie incorect implementate. Imbolnavirile angajatilor pot cauza pierderi financiare, perturbarea proceselor si decalarea planurilor. Poti reduce semnificativ riscul de imbolnavire la locul de munca, folosind solutii de curatare si igienizare profesionale, completate cu aparatura necesara.

Deci, curatenia si igiena sunt doi factori esentiali in orice segment de activitate, deoarece imbunatatesc atat calitatea activitatilor de zi cu zi, cat si a vietii in general. 

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.