Leitz-Work balance

Gasirea echilibrului intre cerintele muncii noastre si viata privata, este o provocare tot mai dificil de rezolvat. Leitz, prin campania "Work-Leitz Balance" propune instrumente de lucru ideale pentru a face fata oricarei provocari, rasplatind increderea in produsele Leitz, prin puncte bonus care pot fi transformate in premii.

Ce trebuie sa faci tu?

In primul rand, sa achizitionezi produsele Leitz, disponibile pe site-ul RTC. Promotia se desfasoara in perioada 1.11.2018- 31.03.2019, produsele Leitz participante, fiind insotite de puncte bonus ce pot fi transformate ulterior in premii. Inregistreaza-te pe site-ul Leitz, colecteaza punctele bonus si revendica premiul dorit!

Cutie Leitz Click & Store, medie:

Designul in forma de cub ofera o capacitate medie de stocare. Ideala pentru a depozita obiecte voluminoase sau rotunde. Se potriveste perfect cu rafturile obisnuite de carti (ex: Billy de la Ikea). Fabricata din carton premium rezistent, cu suprafata exterioara laminata, pentru o durata de viata mai mare. Colturile metalice asigura o rezistenta la uzura foarte buna. Prevazuta cu manere metalice pentru a facilita transportul, se poate plia cu uşurinta, ocupand un spatiu redus cand nu este folosita. Designul contemporan arata minunat in orice camera sau la birou.

Cutie Leitz MyBox mica, cu capac:

Sistemul de depozitare modular Leitz MyBox aduce un stil unic casei tale sau biroului tau. Cutia rezistenta si este realizata dintr-un material de calitate premium, cu finisaj lucios si efect de culori duale. Proiectata pentru depozitarea rapida, usoara si atractiva a documentelor A5, revistelor și accesoriilor, dispune de un sistem modular cu solutii optime de gestionare a continutului. Mai este necesar sa mentionam aspectul minunat?

Baterie externă Leitz Complete, 5.200 mAh:

Sursa de alimentare universala mobila pentru majoritatea dispozitivelor smartphone si tablete. Dispune de 2 porturi puternice USB pentru incarcarea  simultana a 2 smartphone-uri sau 2 tablete. Baterie Litiu-Ion de lunga durata, 5200mAh, cu celule LG si capacitate de reincarcare rapida. Design inteligent cu strat de cauciuc pe partea frontala pentru aderenta sporita. Poti fi mereu conectat, la internet, chiar si atunci cand esti in miscare!

Suport organizator birou Leitz WOW, cu incarcator prin inductie:

Calitate premium, design in culori duale, metalice, stilate si indraznete, cu finisaj lucios. Dotat cu incarcator prin inductie, completeaza perfect produsele din gama Leitz WOW. Design contemporan si modern care va arata perfect atat in spatiul de lucru de acasa cat si la birou. Scapa de fire si incarca-ti telefonul wireless, pastrand biroul curat, ordonat si modern!

Geanta Leitz Complete, Smart Traveller cu rotile:

Calatoresti des? Geanta business Leitz Complete, Smart Traveller este ideala pentru tine! Dimensiunea potrivita pentru cabina avionului, rotilele rezistente, sistemul ABEC3 si si manerul dublu captusit cu piele naturala, fac din geanta Leitz Smart Traveller, companionul de incredere al deplasarilor tale. Prevazuta cu doua compartimente principale si buzunar frontal mai mic, permite o separare completa intre documente de birou si efecte personale. Design inteligent, subliniat de sistemul de fixare pe troller, si buzunarele exterioare excelent plasate, cu acces rapid la telefon, pasaport, instrumente de scris sau carti de vizita.  Asortare perfecta cu gentile din gama Leitz Complete.

Storcator Philips Viva Collection:

Bucura-te de o experienta a stoarcerii interactiva. Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente, astfel incat poti vedea fructele si legumele in timpul stoarcerii. Storcatorul Philips este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de pre-curatare: turnand apa in elementul de impingere, se va crea o fantana de apa in aparat, care elimina fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei. Astfel, poti savura sucuri din fruncte, proaspete, delicioase si energizante, in orice moment al zilei. Vei avea zile mai bune atat la birou, cat si acasa. Diminetile de week-end cu micul-dejun acompaniat de un suc de fructe proaspat, se pot transforma in realitate!

Inscrie-te in campania Leit-Work Balance, si afla detalii suplimentare, AICI.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.