Mainile curate, un plus pentru sanatate

Balustrade, birouri, telefoane, tastaturi, laptopuri. Chiar daca la prima vedere nu exista nicio legatura intre obiectele enumerate, exista totusi un punct comun: prezenta bacteriilor si a germenilor pe suprafata acestor obiecte. Oricat de multa grija am avea, pe obiectele folosite zilnic, se regasesc bacterii. De exemplu, pe ecranul unui smartphone sunt prezente mai multe colonii de bacterii decat pe capacul toaletei. A fost o descoperire socanta, care a atras atentia asupra importantei igienei mainilor. Intrand in contact permanent cu astfel de obiecte, ne supunem riscului de a contacta diverse infectii care pot ramane latente pentru o perioada de timp, fara ca cel care a contactat infectia sa isi dea seama. Deci, igiena mainilor nu trebuie ignorata sau minimizata ca importanta.

Totusi, nu este cazul sa ne alarmam inutil, nicio apocalipsa a germenilor nu va incepe din cauza unui ecran de smartphone sau a unui obiect murdar. Majoritatea coloniilor de germeni prezente pe obiectele din jur, nu sunt periculoase pentru oameni. Dar, pentru a fi siguri ca sanatatea noastra este in siguranta, cateva masuri preventive sunt recomandate. In mod constient sau nu, o persoana duce mana la gura de aproximativ 40 de ori pe zi. Putem contacta astfel viroze sau infectii care vor necesita tratament si ne vor complica activitatile zilnice. Cu un minim efort, putem asigura igiena mainilor de cate ori este necesar. Ar fi imposibil si nepractic sa purtam asupra noastra apa si sapun pentru a ne spala de mai multe ori pe zi. Ce ramane de facut? Exista o solutie portabila, usor de utilizat, care nu solicita spalarea mainilor si cu un grad ridicat de eficienta in eliminarea bacteriilor? Ei bine da, exista!

Gelul dezinfectant Purell

Folosind un gel dezinfectant cu grad ridicat de dezinfectie care nu necesita clatirea mainilor, iti vei dezinfecta mainile rapid, simplu, eficient! Purell de exemplu, este dezinfectantul nr.1 in SUA, avand cea mai eficienta si rapida metoda de eliminare a germenilor de pe suprafata mainilor. Il poti utiliza oriunde, oricand, fara griji. Nu usuca pielea mainilor si nu necesita clatire. Cu o rata incredibila de dezinfectie, gelul Purell actioneaza in 10 secunde de la aplicare, distrugand 99.9% din germenii cunoscuti. 

De cate ori ti s-a intamplat sa iti doresti o gustare rapida dar sa nu ai unde sa te speli pe maini? Ai coborat din transportul in comun cu senzatia ca mainile tale aproape sunt arme biologice :)) si ti-ai fi dorit sa te speli imediat? Ti s-a intamplat sa simti acea senzatie neplacuta de murdarie dupa numaratul bancnotelor? Suntem convinsi ca toti am trecut macar o data prin asa ceva. Gelul dezinfectant Purell raspunde acestor "dileme", fiind ambalat in flacoane discrete, usor de strecurat in serviete, posete sau ghiozdane. Vei avea astfel la indemana o bariera suplimentara impotriva germenilor, pastrandu-ti mainile igienizate si curate.

Purell furnizeaza solutii si pentru birourile companiilor. Dispensere automate sau manuale dotate cu rezerve de gel dezinfectant, ce pot fi plasate pe holuri, in birouri, bucatarii sau toalete. Crescand gradul de confort si igiena al angajatilor, companiile reduc riscul imbolnavirilor, creand medii sigure pentru desfasurarea activitatii. Conform studiilor efectuate, angajatii moderni sunt foarte atenti la facilitatile oferite de companii, mediul curat si ordonat fiind un aspect care cantareste mult in alegerea unei companii. 

Folosind dispensere automate, cu senzor, Purell pune la dispozitia angajatilor companiilor, o modalitate de igienizare a mainilor care exclude contactul fizic cu dispenserul. Sistemul eficient de dozare, usurinta in utilizare si schimbarea facila a rezervelor economiseste timp si permite operarea fara griji si complicatii. 

Daca doresti sa testezi solutiile Purell de iginizare a mainilor, anunta-ne. Un consultant RTC te va contacta pentru a stabili o intalnire.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.