Purell Winter Wellness

Suntem in plin sezon al gripei, cazuri de imbolnavire fiind semnalate zilnic. In sezonul rece si nu numai, o mana poate infecta peste jumatate din angajatii unui birou, pana la ora pranzului. Spatiile de lucru sau salile de asteptare sunt o oaza pentru germeni si microbi, acestia prosperand in mediile inchise, unde oamenii intra in contact constant unii cu altii. Pentru a-ti ajuta angajatii sau vizitatorii sa ramana sanatosi, reducand in acelasi timp riscul de imbolnavire, este recomandata utilizarea solutiilor de dezinfectare a mainilor. Chiar daca nu inlocuiesc spalatul pe maini cu apa si sapun, solutiile dezinfectante sunt foarte eficiente in eliminarea germenilor si bacteriilor, fiind recomandate pentru utilizarea in medii de lucru. 

Folosind kitul Purell Winter Wellness, ajuti la prevenirea infectiilor in aceasta iarna. Purell este dezinfectantul numarul1 in SUA, cea mai eficienta si rapida metoda de eliminare a germenilor de pe suprafata mainilor, oriunde si oricand. Acesta actioneaza in 10 secunde de la aplicare si distruge 99.9% din germenii cunoscuti. 

Ce contine kitul Purell Winter Wellness?

1 x Dispenser manual Purell ES Everywhere. Acest dispenser asigura doza corespunzatoare de gel pentru o dezinfectare sigura. Datorita rezervei transparente, se poate observa usor cand este timpul pentru a fi realimentat. Aparatul poate fi amplasat oriunde aveti nevoie: pe marginea biroului, pe blatul de bucatarie sau pe perete. Cu un design prietenos si dimensiuni reduse, va fi folosit cu placere de toti utilizatorii.

2 x Dispenser fara atingere Purell TFX. Sistemul automat asigura doza corespunzatoare pentru o dezinfectare sigura. Utilizarea acestui dispenser elimina efectul de contaminare incrucisata deoarece functioneaza prin sistemul  "NO TOUCH". Cu ajutorul senzorilor de prezenta, prin amplasarea mainii sub dispenser acesta elibereaza doza de dezinfectant suficienta pentru o utilizare. Datorita ferestrei, se poate observa usor cand este timpul pentru a fi realimentat. Aproximativ 30.000 de utilizari sunt asigurate daca dispenserul va fi alimentat cu trei baterii alcaline standard de dimensiunea (R14).

2 x  Rezerva TFX Purell Advanced de gel pentru dezinfectarea igienica a mainilor. Gelul dezinfectant pentru maini nu necesita clatirea cu apa sau stergerea mainilor, oferind o uscare rapida. Nu contine substante chimice fluorurate. Acesta actioneaza in 10 secunde de la aplicare si distruge 99.9% din germenii cunoscuti.  Produsul se prezinta sub forma de gel, contine agent microbian cu efect rapid si substanta emolienta care ajuta tegumentul mainii sa ramana hidratat. Detine aviz de biocid eliberat de Ministerul Sanatatii din Romania.

1 x Bax de Gel pentru dezinfectarea igienica a mainilor Purell Advanced, in flacoane de 60 ml. Aceeasi formula fara substante chimice, actionand in 10 secunde de la aplicare, distruge 99.9% din germenii cunoscuti. Portabile si usoare, flacoanele de 60 ml sunt ideale pentru dezinfectarea rapida a mainilor, acolo unde spalatul mainilor nu este posibil. 

1 x Bax de Gel pentru dezinfectarea igienica a mainilor Purell Advanced, in flacoane de 500 ml, dotate cu pompita. Perfecte pentru birou sau bucatarii, fiind o solutie de dezinfectare a mainilor eficienta si comoda atat pentru angajati, cat si pentru vizitatori. 

Daca ai nevoie de suport in elaborarea unui plan de igiena sau de consultanta specializata in alegerea solutiilor de igiena potrivite pentru mediul tau de lucru, RTC iti pune la dispozitie o echipa specializata. Poti solicita programarea unei intalniri AICI.

Pentru a te convinge de calitatea produselor din portofoliul RTC, ai oportunitatea de a testa produse in mod GRATUIT, fara nicio obligatie din partea ta. Astfel, poti solicita testarea gelului dezinfectant Purell Advanced AICI.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.