Un mod de lucru productiv nu e greu de obținut

Cum poți îmbunătăți mediul de lucru al companiei tale?

Unul dintre principalii factori influențatori ai succesului unei companii este locul de muncă. Locul unde îți petreci o mare parte din viața adultă, locul unde angajații pun în mișcare compania, unde relaționarea este esențială și performanța colaborativă depinde de aceste elemente.

Un mediu de lucru pozitiv, un mod de lucru productiv

Impactul pe care îl are mediul în care îți desfășori activitatea este unul esențial în creșterea productivității. Este important să investim timp și resurse pentru a construi un mediu stimulant pentru toți  membri echipei, iar motivarea și starea de bine a angajaților să fie poziționate în fruntea intereselor companiei.

Atunci când ne gândim la un spațiu de lucru stimulant, luăm în considerare toate elementele: de la designul de interior, calitatea mobilierului și a echipamentelor, la calitatea aerului, iluminarea camerei și temperatura.

În acest articol, vă prezentăm sfaturi și exemple, soluții complete pentru angajații din domeniul IT, cât și pentru lucrătorii din sectorul construcțiilor.

Soluții de îmbunătățire a mediului de lucru aplicate în domeniul IT

Fie că angajații tăi sunt programatori, software developers, analiști de rețea sau tehnicieni IT, responsabilitatea de a petrece ore în șir în fața ecranului este aceeași. Zi de zi implementează cu succes proiecte, corectează erori din linii de cod sau se ocupă de alte taskuri tehnice, atenția lor fiind solicitată în totalitate pe parcursul zilei. 

Astfel, situațiile în care productivitatea și performanța scad sunt inevitabile. Un mediu de lucru potrivit domeniului IT poate evita cu ușurință împrejurările acestea.

Confortul este primul pas

De unde începi? Un prim produs pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când amenajezi biroul angajaților tăi este scaunul ergonomic. 

Datorită spătarului conceput care susține curbura naturală și nu pune presiune excesivă asupra coloanei vertebrale, scaunele ergonomice îți asigură o postură corectă pe durata întreagă a programului de lucru.

Pe cât de înalt e, pe atât de mult confort îți oferă. 

Introducerea acestor scaune confortabile în birourile dezvoltatorilor vor îmbunătăți starea lor de bine și productivitatea la birou, datorită rezultatului perfect combinat al abilităților de inginerie, design și experiență.

2 monitoare sunt mai bune decât unul singur

O configurare cu două monitoare permite angajatului să ruleze două ecrane pe un singur computer, practic, obții o extensie vizuală a spațiului de lucru. 

Configurarea a două monitoare oferă o varietate de beneficii. Dezvoltatorii au multe sarcini în agenda lor, iar pentru a atinge deadline-ul în timp util aceștia lucrează simultan în programe diferite, ceea ce nu este atât de eficient pe un singur monitor. Dualitatea monitoarelor dovedindu-se a fi o opțiune excelentă pentru îndeplinirea taskurilor zilnice. Mai mult, pentru îmbunătățirea ergonomiei, vă sugerăm și un sistem dublu de brațe pentru monitor ce permite o rotație de 360 prin tehnologia bazată pe gaz, facilitând astfel manevrarea lor.

Soluții complete pentru medii de lucru în afara biroului

Misiunea noastră este să oferim soluții complete aplicate oricărei culturi organizaționale. Astfel, avem soluții și pentru cei care lucrează în afara biroului, pe teren. Mai exact, lucrătorii din sectorul construcțiilor: specialiștii în lucru cu substanțe chimice sau corozive, sudorii, zidarii, electricienii. 

  • » Un MUST HAVE pentru creșterea productivității: SIGURANȚA

Responsabilitatea angajatorului este aceea de a le oferi acestora echipamente individuale de protecție de calitate superioară, astfel încât lucrătorii să fie protejați în timpul realizării sarcinilor, fără implicarea riscurilor fizice. În acest mediu de lucru, unde zi de zi există riscul accidentării, bocancii de protecție sunt esențiali.

Le vor asigura angajaților tăi prevenirea alunecării sau anumitor incidente, cât și confort pe parcursul întregului program. Este important ca pantofii să aibă o talpă antistatică, antiderapantă, rezistentă la abraziune și hidrocarburi. 

Organizare înainte de orice

Și lucrătorii din sectorul construcțiilor au nevoie de organizare la locul de muncă. Totul începe cu un flipchart între 180 cm și 200 cm și se încheie cu idei bine puse la punct la sfârșitul zilei.  

Vorbind de sectorul construcțiilor, de cele mai multe ori întâlnirile se țin în afara unei săli de conferință, însă întâlnirile cu personalul au același scop, acela de a informa și a menține echipa la curent cu informațiile actualizate. 

Menținerea unui mediu sănătos de lucru nu este ușoară, știm asta. 

Necesită timp, resurse și încredere că poți construi acest mediu pentru membrii echipei tale. Pentru orice problemă există o soluție, noi suntem deschiși către viitor și către cerințele fiecărui partener cu care colaborăm. 
Mai mult, ne dorim să nu rămâi fără provizii de dimineți bune la birou. 😊

Suntem pregătiți să răspundem solicitărilor voastre și să vă asigurăm o zi bună la birou în fiecare zi.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.