Header MPS

- Te scapam de grija printului in companie -
Serviciu MPS de la RTC

 

 

Misiunea RTC este de a oferi clientilor sai confort, servicii prompte si consultanta in procurarea intregului necesar de produse indirecte, necesare desfasurarii activitatii de zi cu zi.

Investim permanent in extinderea portofoliului de produse si perfectionarea permanenta a serviciilor, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de un grad de satisfactie cat mai ridicat.

 

 

 

Va prezentam solutiile de MPS (Managed Print Services) oferite de RTC si avantajele pe care le puteti obtine folosind aceste solutii.

HP Icons
Serviciu la cheie JPG

 

 

 

MPS reprezinta un serviciu prin care dumneavoastra beneficiati de cele mai bune costuri (echipamente, consumabile, service etc) la o calitate foarte buna cu cea mai noua tehnologie, astfel incat sa nu mai aveti batai de cap cu zona de imprimare (comenzi de echipamente/consumabile, service, facturi, etc)

Practic RTC preia administrarea tuturor aspectelor aferente proceselor de imprimare, copiere si scanare din cadrul companiei dumneavoastra in schimbul unui
cost per pagina, facturat lunar.

 

Intr-un contract de MPS (minim 24 luni) putem include:

  • Flota noua de echipamente
  • Consumabile originale
  • Service/Piese de schimb
  • Mentenanta
  • Instalare si User training
  • Soft de monitorizare
  • Soft de control access cu card/pin
  • Preturi fixe pe perioada contractuala
JPG 1
JPG 2
JPG 3

 

De asemenea in urma semnarii unui contract de MPS veti beneficia de pret special pentru hartia de copiator pe toata durata contractului.

Hartie A4 colaj

AVANTAJE PRINCIPALE

CERINTE

Avantaje JPG
Cerinte JPG

             Conform studiilor realizate de auditori independenti:

Info Utile JPG

Esti interesat sa analizam impreuna implementarea unui serviciu MPS de la RTC in cadrul companiei tale?

 

 


Utilizarea și stocarea informațiilor personale transmise prin acest formular de înregistrare sunt conforme cu Politica noastră de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. Puteți consulta conținutul acestei politici accesând linkul Politica de Protecție a Datelor Personale.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.