Am lansat catalogul RTC 2018-2019!

In data de 2 Noiembrie 2018, in cadrul unui eveniment gazduit de Hotelul Novotel, a avut loc Conferinta Anuala de Vanzari RTC, cu aceasta ocazie fiind lansat catalogul RTC 2018-2019. Catalogul RTC este un instrument pus la dispozitia ta pentru a-ti usura accesul la caracteristicile produselor, sfaturi utile si detalii ale serviciilor pe care RTC, ca furnizor complet de solutii pentru mediul de lucru, le pune la dispozitia ta.

Conferinta anuala de vanzari:

Conferinta anuala de vanzari este un eveniment cu traditie, fiind un prilej ideal de a reuni personalul RTC pentru o zi de relaxare, socializare si informare. Ce s-a intamplat la eveniment? Aplauze si premii pentru colegii cu realizari deosebite, prezentari sustinute de parteneri, voie buna, prajituri delicioase si nelipsitele discutii din pauzele de cafea. Ne-a placut? Absolut! Asteptam nerabdatori editia viitoare? Desigur!

Despre catalogul RTC:

Catalogul RTC 2018-2019 vine in completarea platformei online B2B, fiind un instrument important pentru toti partenerii RTC. Vei regasi in cadrul catalogului specificatiile esentiale ale produselor din portofoliul RTC, prezentari, informatii utile si o oferta completa de produse pentru mediul tau de lucru.

Coperta catalogului este o referinta directa catre platforma online B2B a RTC, evidentiind avantajele acesteia. Practic, esti la cateva click-uri distanta de produsele dorite, acestea fiind ulterior livrate rapid in orice locatie din tara. Pentru a simplifica si mai mult procesul de vizualizare, selectie si comanda, iti punem la dispozitie un catalog interactiv, oferindu-ti astfel o modalitate simpla si rapida de a rasfoi catalogul in format digital, avand posibilitatea de a comanda produsele de interes direct din interfata acestuia.

Consulta catalogul interactiv! 

Solicita un catalog tiparit!

Un loc important in cadrul catalogului il ocupa gama echipamentelor de protectie, acestea fiind esentiale in dotarea companiilor cu angajati implicati in activitati cu factor de risc. Prin optimizarea gamei cu noi produse si furnizori, a rezultat o diversificare a portofoliului pentru a avea in acest mod un raspuns complet si profesional la solicitarile partenerilor. Gama completa " din cap pana in picioare" este disponibila si pe platforma online, impreuna cu serviciul de consultanta specializata.

Gama de produse dedicata curateniei si igienei a fost extinsa, pentru a diversifica si completa oferta din acest segment. Astfel, in completarea solutiilor pentru curatenie, in oferta RTC a fost dezvoltata si gama de echipamente profesionale de curatenie, RTC venind astfel in intampinarea partenerilor actuali si potentiali.

Noutatea absoluta este introducerea gamei de accesorii HORECA, categorie de produse cu aplicabilitate in domeniul hotelier si alimentar. Fete de masa si servetele, electrocasnice, produse de curatenie si igiena,  mobilier sau sisteme de afisare, sunt cateva din gamele care pot fi regasite atat in catalogul RTC cat si pe platforma online.

Astfel, acoperind in intregime tot spectrul de necesar, RTC isi reafirma capacitatea de a fi un partener complet, al afacerii tale!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.