Articole esentiale pentru curatenia la birou

Locul de munca unde un angajat isi petrece cea mai mare parte din timp trebuie sa fie cat mai sanatos posibil. Curatenia locului de munca si organizarea acestuia, duc la cresteres productivitatii si a confortului.

Chiar daca in timpul orelor de lucru nu ai timp sa desfasori astfel de activitati, fa-ti timp pentru a-ti organiza biroul si a-l mentine cat mai curat posibil. Cu cat in birou va fi mai curat, cu atat te vei putea concentra mai bine asupra a ceea ce ai de facut.

Conform studiilor, productivitatea angajatilor este redusa la jumatate daca acestia se imbolnavesc sau nu se simt confortabil din cauza conditiilor de munca neadecvate. Deci, este deosebit de importanta dezinfectia si curatenia bailor, a zonelor de servit masa sau cafeaua, a spatiilor cu trafic ridicat si a aparaturii folosite de mai multi angajati (imprimante, xeroxuri, etc).

Iti prezentam cateva solutii simple pentru a mentine curatenia si igiena in cadrul firmei tale:

Detergenti:

Detergentii sunt esentiali pentru efectuarea curateniei. Detergenti universali sau specializati, degresanti, detartranti, solutii pentru pardoseli sau textile, precum si alte articole in efectuarea si intretinerea curateniei sunt disponibile in portofoliul RTC. In functie de specificul de activitate si necesarul firmei tale un consultant RTC iti va sugera cele mai bune solutii.

Dezinfectanti:

Solutiile de dezinfectie au rolul de a completa si mentine curatenia in mediile de lucru. Dispenserele pentru geluri sau spume dezinfectante, le permit angajatilor sa-si mentina igiena mainilor si astfel sa reduca riscul de a contacta sau transmite diverse boli.

Solutiile dezinfectante folosite pentru a igieniza bai, bucatarii, spatii comune si aparatura folosita “la comun” vor reduce semnificativ riscul de raspandire a microbilor, virusilor si a altor agenti patogeni.

Aparatura pentru curatenie:

Folosind aparatura de calitate, gradul de eficienta in activitatile de curatenie va creste. RTC colaboreaza cu producatori specializati, avand in portofoliu o gama diversificata de articole dedicate curateniei.

De la mopuri profesionale, la carucioare pentru curatenie sau echipamente de spalat si curatat podele, colaborand cu RTC vei oferi cele mai bune solutii pentru curatenie catre personalul firmei tale.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.