Avantajele hartiei DoubleA

Indispensabila pentru orice companie, hartia este probabil cel mai folosit consumabil. Desi majoritatea utilizatorilor sunt familiarizati cu standardele de dimensiune, foarte putini dintre acestia acorda atentia cuvenita calitatii si producatorului. De cate ori ti s-a intamplat un blocaj al hartiei in imprimanta? Ai obtinut de fiecare data rezultatul scontat? Printarile fata/verso au calitatea necesara? Blocajele documentelor in imprimanta sau copiator, au de cele mai multe ori drept cauza, calitatea hartiei. O hartie de calitate inferioara, va genera blocaje repetate si rezultate nesatisfacatoare. Hartia de calitate va reduce sau chiar elimina blocajele, furnizand in acelasi timp rezultate la printare net superioare hartiei economice.

Double A

Avantajele hartiei Double A

Hartia Doble A reduce blocajele copiatorului, pentru ca tu sa poti lucra fara stres. Netezimea hartiei Double A faciliteaza procesul de copiere si printare, fara efecte negative asupra mecanismelor copiatorului. Spre deosebire de hartia obisnuita a carei textura de suprafata uzeaza prematur mecanismele de alimentare, hartia Double A prin netezimea sa, reduce uzura si prelungeste viata instrumentelor de copiere si printare. Astfel, vei economisi timp si bani, obtinand printari rapide si calitattive de fiecare data. Fara griji, fara nervi, fara timp pierdut!

Prin gradul ridicat de alb si contrastul de imprimare deosebit, imprimarile realizate pe hartie Double A vor impresiona prin claritatea fonturilor si culorile vii. Prin absorbtia rapida a cernelii si uscarea rapida, la printarile pe hartie Double A nu vei intalni efectul de “stergere” cauzat de cerneala insuficient uscata. Gradul ridicat de opacitate este ideal pentru printare fata/verso cu rezultate excelente.  

De ce sa alegi Double A

Performanta superioara a hartiei Double A este datorata continutului mare de fibra (30 milioane de fibre per gram), obtinuta din arborii de hartie ai Double A, plantati de peste 1.5 milioane de fermieri pe teritoriul Thailandei. Caracteristicile singulare ale fibrei, confera fiecarei coli de hartie densitate inalta si constanta, necesara pentru stabilitate si netezime, acesta fiind secretul unei copieri perfecte, profesionale, fara blocaje de hartie.

Double A

Implicarea Double A in conservarea si refacerea mediului inconjurator este recunoscuta, compania fiind implicata in mod activ in multiple activitati ecologice. Double A intreprinde toate diligentele necesare pentru a se asigura ca  detine certificate de mediu actuale, setand standarde de fabricatie cu un impact minim asupra mediului. Pe plan local, Doube A s-a implicat in campania RTC “Simte Verde” ajutand la impadurirea a 5 hectare de teren.

Hartia Double A este recunoscuta pentru cele 7 trasaturi cheie:

- performanta prelungita a copiatorului si imprimantei

- imprimare pe ambele parti cu rezultate deosebite

- perioada mai lunga de pastrare a documentelor

- netezime excelenta 

- fiabilitate tiparirii

- imprimari clare 

- luminozitate

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.