Edding In-Line, revolutia industriala 4.0

Orice produs inovativ isi are originea intr-o idee iar majoritatea ideilor isi au originea intr-o necesitate. Produsele cu adevarat revolutionare schimba total modul in care interactionam sau lucram remodeland uneori radical industrii sau procese tehnologice. Pornita de la necesitatea de a simplifica si imbunatati procesul de etichetare si marcare, atat de necesar in majoritatea industriilor, imprimanta industriala Edding In-Line 12 revolutioneaza si simplifica imprimarea industriala.

Edding, un nume consacrat in domeniul marcarii foarte cunoscut datorita markerelor sale cu aplicabilitate completa, s-a folosit de toata experienta acumulata de iginerii sai pentru a concepe si realiza imprimanta industriala Edding In-Line, dand startul revolutiei industriale 4.0! Compacta, usor de utilizat si configurat, imprimanta industriala Edding In-line, a fost conceputa pentru a cumula toate necesitatile de printare si marcare intr-un singur produs fiabil si rezistent. Complet integrabila cu liniile de productie automatizate, proiectata si fabricata in Germania folosind componente de cea mai buna calitate, imprimanta industriala Edding In-Line raspunde nevoilor de printare industriala la standarde de calitate, fiabilitate si eficienta ridicate.

Disponibila in doua variante fixa sau mobila, imprimanta industriala Edding In-Line se preteaza atat proceselor de marcare statice cat si celor mobile, acoperind scenarii de utilizare variate. Manipularea intuitiva si ghidul de utilizare animat permit instalarea si configurarea in cateva minute, fara a fi necesara prezenta unui tehnician sau o sesiune prelungita de training. Livrata cu toate accesoriile necesare pentru a fi pusa in functiune imediat, dispune de o conectivitate foarte buna, asigurand astfel porturile de intrare-iesire necesare pentru a extinde capacitatea de integrare in fluxuri de productie si operationale.

De ce este diferita imprimanta Edding In-line fata de celelalte solutii de printare industriala?

In primul rand capacitatile de comunicare fara precedent, atat wired cat si wireless, permit multiple scenarii de integrare cu liniile de productie pentru a se adapta cat mai flexibil atat necesitatilor cat si topografiei locului de instalare.

Procedeu simplu de montare. Fara piese si accesorii complexe, fara procedee complicate de instalare si operare. Imprimanta In-line este operationala in timp foarte scurt devenind productiva la cateva minute dupa instalare.

Ajustabila "on the go" permite schimbarea setarilor si a programelor de printare imediat pentru a face fata cerintelor de printare aparute.

Printare pe plastic, sticla, metal, lemn, suprafete poroase sau neporoase, suprafete plane sau curbate. Gama larga de consumabile sub forma cartuselor cu cerneala (cerneluri alimentare, UV, colorate), foarte simplu de inlocuit. Pentru a elimina momentele de inactivitate cauzate de lipsa consumabilelor, imprimanta le poate comanda automat.

Acces la setari si optiuni prin ecranul capacitiv, tastatura wireless, PC sau smartphone pentru o cat mai facila si rapida interactiune. Astfel, indiferent de locatie sau activitatea de moment, programele de printare pot fi ajustate in cel mai scurt timp.

Constructie solida, datorata carcasei din aluminiu si asamblarii precise. Imprimanta beneficiaza de o anduranta sporita carcasa din aluminiu protejand impotriva socurilor mecanice si a factorilor de mediu nocivi.

Costuri de operare minime prin eliminarea bugetului de mentenanta. Procedeul de printare eficient optimizeaza productivitatea consumabilelor, obtinand astfel un cost de printare redus.

Memorie interna extinsa care permite stocarea a peste 100.000 de logouri sau linii de text. Astfel, puteti trece fara efort prin scenarii de printare diferite fara a pierde timp cu setari si configurari multiple.

Imprimantele Edding In-line sunt disponibile in exclusivitate in portofoliul RTC. Vrei sa testezi gratuit imprimanta industriala Edding In-Line? 

 

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.