Edding Portable 12 avantaje si beneficii

Esti in cautarea unei solutii de imprimare la distanta de linia de productie? In activitatile si procesele companiei tale ai nevoie de o solutie de marcare flexibila, performanta, la costuri mici si usor de operat? Edding raspunde acestor nevoi, prin imprimanta portabila Edding Portable 12, o adevarata revolutie in domeniul printarii si marcarii. Perfect utilizabila in depozite, pe santiere, in huburi logistice sau in vecinatatea liniilor de productie, imprimanta portabila Edding Portable 12 livreaza rezultate de calitate, usurand simplificand procesele de printare sau marcare. Coduri de bare, adrese, sigle, informatii suplimentare si orice alte seturi de date necesare, pot fi printate oriunde, fara a depinde de o linie de alimentare cu energie electrica sau de conexiunea cu o unitate centrala de comanda. 

Avantajele imprimantei Edding Portable 12.

Printare pe plastic, sticla, metal, lemn, suprafete poroase sau neporoase. Gama larga de consumabile sub forma cartuselor cu cerneala (cerneluri alimentare, UV, colorate), foarte simplu de inlocuit. Pentru a elimina momentele de inactivitate cauzate de lipsa consumabilelor, imprimanta le poate comanda automat.

Acces la setari si optiuni prin ecranul capacitiv, tastatura wireless, PC sau smartphone pentru o cat mai facila si rapida interactiune. Astfel, indiferent de locatie sau activitatea de moment, programele de printare pot fi ajustate in cel mai scurt timp.

Constructie solida, datorita carcasei din aluminiu si asamblarii precise. Imprimanta beneficiaza de o anduranta sporita carcasa protejand impotriva socurilor mecanice si a factorilor de mediu nocivi.

Costuri de operare minime prin eliminarea bugetului de mentenanta. Procedeul de printare eficient optimizeaza productivitatea consumabilelor, obtinand astfel un cost de printare redus.

Memorie interna extinsa care permite stocarea a peste 100.000 de logouri sau linii de text. Astfel, poti trece fara efort prin scenarii de printare diferite fara a pierde timp cu setari si configurari multiple.

Autonomie de lucru extinsa datorita acumulatorului de mare capacitate. Pana la 6 ore de functionare continua cu acumulatorul standard si pana la 12 ore de functionare cu acumulatorul de mare capacitate.

Garantie de 24 de luni. Dacă exista o problema cu imprimanta in perioada de garantie, vei primi in cel mai scurt timp o imprimantă la schimb, pe toata durata reparatiilor. Astfel, ne asiguram ca operatiunile tale nu vor fi afectate.

Ce poti face mai exact cu imprimanta Edding Portable 12?

Aproape orice, nefiind limitat de suprafete, tipuri de materiale sau locatie. Coduri de bare, indicatii si contra indicatii, avertismente, lista de ingrediente, coduri si simboluri specifice, adrese de livrare, date de fabricatie si expirare, logo propriu sau logo al partenerilor, etc. Poti ajuta rapid setarile si ce anume doresti sa marchezi, reducand timpii morti si eliminand setarile complicate.

Poti fluidiza si simplifica fluxurile logistice. Perfect capabila de printari pe suprafere poroase sau neporoase, imprimanta Edding Portable 12 printeaza coduri de bare, adrese, sigle, seturi de date, exact acolo unde apare necesitatea. Independenta datorita acumulatorului cu autonomie ridicata, te va ajuta sa adaptezi procese si proceduri astfel incat sa poti remedia rapid eventualele sincope in fluxurile operative. 

Versatilitatea ridicata permite trecerea rapida de la un set de instructiuni la altul, avand astfel la dispozitie o unealta pregatita sa raspunda promt situatiilor aparute. Astfel, poti utiliza aceeasi imprimanta in departamente diferite, mentinand un cost scazut si maximizand rezultatul investitiei.

Printare cu cerneala UV, utila in multiple scenarii. In mediile intunecate marcarea cu cerneala UV elimina nevoia de a avea o sursa de lumina clasica la indemana, fiind suficienta prezenta unei lampi cu lumina UV. Pentru codurile de bare sau instructiunile cu vizibilitate selectiva, printarea cu cerneala UV iti asigura stratificarea accesului la informatia printata.

Fermele de productie pot beneficia prin imprimanta Edding Portable 12 de o solutie simplu de utilizat, capabila sa printeze pe lemn, plastic, sticla, carton, hartie si alte tipuri de materiale sintetice sau naturale. De la data de expirare pana la coduri de bare, adrese de livrare, lista de ingrediente, sigla de producator sau gramaj, aceste seturi de date pot fi selectate si configurate prin intermediul ecranului tactil.

Pot testa imprimanta Edding Portable 12?

Imprimanta poate fi testata pentru a intelege mai bine atat avantajele oferite cat si capacitatile acesteia. Un specialist RTC se va deplasa la locatia indicata de tine pentru ca tu sa poti testa diferite scenarii de utilizare. Vei intelege astfel beneficiile solutiei de printare Edding, beneficiind de consultanta specializata si desigur, o prezentare completa.

 

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.