In croaziera cu Color Copy!

In perioada 15 octombrie - 15 decembrie 2018 razuind tichetele prezente pe fiecare top de hartie Color Copy, poti castiga unul din cele 300 de premii instant sub forma de tricouri sau marele premiu, o croaziera de o saptamana, pentru doua persoane, la bordul celui mai mare vas de croaziera “Symphony of the Seas”.

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de soare si distractie lasand in urma frigul si vremea de iarna? Este foarte simplu:

Topurile de hartie Color Copy de 90g, format A4, vor avea cate un tichet razuibil. Razuind tichetele, vei regasi una din cele doua optiuni: "Castigator" sau "Nu renunta, mai incearca". Daca ai castigat unul din premiile instant, introduci codul castigator pe site-ul campaniei, iti alegi marimea  si culoarea tricoului si intri in cursa pentru marele premiu. Daca nu ai castigat unul din premiile instant (noi speram totusi ca vei avea noroc), introduci codul si intri in cursa pentru marele premiu.

Termenii si conditiile campaniei se regasesc AICICodurile vor fi introduse AICISymphony of the Seas, este cel mai mare vas de croaziera, un adevarat oras plutitor, oferind facilitatile unui parc de distractii. Restaurante de lux, piscine, escalada, surfing, plaja, si multe alte distractii si activitati te asteapta la bordul navei. Atmosfera paradisiaca din timpul zilei, va fi inlocuita de iluminatul feeric din timpul noptii, oferind o priveliste incredibila! 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.