Interviu cu Mr. Pen

Saptamana aceasta, am primit vizita lui Mr. Pen, un personaj interesant si plin de farmec. Mr. Pen ne-a acordat un interviu educativ si simpatic. Am aflat ca, tehnologia ne poate face sa uitam uneori de farmecul placerilor simple, varsta nu este niciodata un impediment si ca, Mr. Pen este un "batranel" de treaba care reuseste sa ramana tanar, chiar si in fata provocarilor moderne. 

- Salut, Mr. Pen, hai sa incepem cu o intrebare pe care cred ca o intalnesti foarte des: Care este varsta ta?

- Acum 80 de ani am vazut pentru prima data lumina zilei, in Ungaria. In anul nasterii mele, Ungaria, a participat la Campionatul Mondial de fotbal desfasurat in Franta si a pierdut partida contra Italiei.

- Mr. Pen, spune-mi despre tine un lucru pe care nu il stie nimeni.

- Tocmai am terminat o analiza si am descoperit ca, in prezent,125 de pixuri sunt vandute in fiecare secunda. In aceeasi secunda, sunt vandute doar 45 de telefoane inteligente. Interesant, nu-i asa?

- Cat de important crezi tu ca este pixul in viata noastra de zi cu zi?

- Cu siguranta importanta unui pix depinde de loc, persoana si situatie: de exemplu, pixul ii este mult mai util unui contabil, decat unui gradinar. Exista o multitudine de pareri despre pixuri: in timp ce unele persoane le percep ca fiind un simplu instrument de scris care te ajuta sa iti planifici ziua, alte persoane vad in pixuri, un obiect deosebit, un talisman sau afirmarea statutului. Consider ca, toate variantele sunt corecte.

- Ce crezi tu ca este important in viata unui pix, Mr. Pen?

- Cred ca cel mai important aspect din viata unui pix, este sa fii potrivit pentru cel care te foloseste. Chiar daca esti perceput ca un instrument prin care gandurile prind viata pe hartie sau ca un talisman norocos pe care oamenii il folosesc cand au de trecut examene importante in viata, un pix trebuie sa fie mereu gata de scris. Voi, ca distribuitori pentru solutii complete pentru mediul de lucru, printre care si instrumente de scris, puteti confirma.

- De ce crezi ca oamenii folosesc pixul si in prezent, chiar daca este dominat de tehnologie? Vor avea pixurile soarta dinozaurilor, disparand la un moment dat?

- Ha ha ha. Chiar daca pixurile au aparut in urma cu destul de mult timp, inca sunt indispensabile pentru anumite domenii de lucru si fiecare persoana poate gasi in noi un aliat. Cred cu adevarat ca, pixul este unul din prietenii de incredere ai omului modern, in pofida tehnologiei care il inconjoara. Simt ca acest fapt nu se va schimba nici acum, nici in viitor.

- Iti multumesc pentru timpul acordat, Mr. Pen. Ai un gand pentru cititori?

​- Da, o comparatie interesanta. Viata unui pix se aseamana cu cea a unui vin bun: si noi ne nastem in fabrici, ne maturizam atingandu-ne potentialul si in final, ne degradam. Deci, scrieti cu suflet :)

PS. Profitati de promotia Pentel, valabila in perioada 1.11.2018-28.02.2019. La achizitia de produse Pentel in valoare de minim 100 lei fara TVA, se acorda un calendar triptic de perete, pentru anul 2019, GRATUIT. Descopera produsele participante la promotie!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.