Noul sediu RTC

Ei bine, da, ne-am mutat. Dupa multi ani frumosi si amintiri calde, am parasit vechiul sediu si ne-am mutat intr-o cladire noua, moderna, situata central. Mai exact incepand cu data de 03.09.2018 noul sediu RTC este situat in campusul de business de clasa A, AFI Tech Park 1.

Noul sediu RTC AFI Tech Park 1

Pentru unii dintre noi, a fost prima experienta a relocarii prilej cu care ne-am exersat abilitatile de planificare si organizare. Pe langa certitudinea faptului ca majoritatea colegilor si-au pierdut conditia fizica (si nu intentioneaza sa o regaseasca), am avut si momente de amuzament. Am aflat astfel ca legile lui Murphy functioneaza de fiecare data, relocarea intr-un sediu nou fiind un bun prilej pentru a filozofa pe marginea lor. Cateva din descoperirile colectivului RTC:

  1.  daca vei avea nevoie in ultimul moment de un document important, acesta se va afla intr-un biblioraft aflat la randul lui intr-o cutie de arhivare, deasupra acesteia fiind asezate alte 20 de cutii.
  2.  rugamintea unui coleg de a-l ajuta cu o piesa de mobilier, va veni la maxim 10 secunde dupa spalarea mainilor.
  3.  banda adeziva adera la absolut orice, mai putin la ceea ce iti doresti tu sa lipesti.
  4.  evitand obiectele voluminoase, vei nimeri un obiect mic, dar de doua ori mai greu.
  5.  toate sarcinile sunt perfect rezolvabile atunci cand nu ai cum sa le rezolvi.
  6.  un palet transportat in panta se va grabi inexplicabil catre baza pantei, indiferent la faptul ca tu nu te grabesti deloc.

Despre noul sediu RTC:

RTC Afi Tech Park 1

Este amplasat intre Bulevardul Tudor Vladimirescu si Soseaua Progresului, langa parcul de retail Vulcan Value Center. Noul sediu RTC este astfel situat la 2 km de Piata Unirii si 1,4 km de viitoarea statie de metrou Academiei. Accesul facil catre Piata George Cosbuc si intersectia cu Calea 13 Septembrie, duce la o legatura directa cu Piata Unirii, km 0 al capitalei. Infrastructura de transport public include statie de tramvai (5 linii) pe Soseaua Progresului, linie shuttle-bus, respectiv autobuze si tramvaie in distanta pietonala (Piața G.Cosbuc, Calea 13 Septembrie), cu legatura catre statiile de metrou. Deci, este simplu de ajuns la noi, pentru ca suntem usor de gasit.

Daca vrei sa ne cunosti sau iti doresti sa afli mai multe informatii despre produsele noastre, te asteptam cu drag in noua locatie!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.