Obsession for Smoothness

Double A, prin hartia de o calitate excelenta  a castigat respectul si increderea clientilor din peste 130 de tari. Recunoscuti pentru parteneriatele deosebite si nonconformiste avute cu branduri globale, Double A a produs de fiecare data campanii originale al caror impact s-a facut simtit. Prin conceptul “Work Smart, Play Hard” campaniile Double A au adus de fiecare data surprize uriase si inspiratie emotionanta, pastrand in acelasi timp conexiunea cu utilizatorii de hartie din intreaga lume.

DoubleA

1 formatie, 567 de imprimante, foarte multa hartie, munca asidua si un rezultat spectaculos! Double A un nume celebru in industria hartiei,  in parteneriat cu OK Go, cel mai creativ grup muzical, au uimit din nou prin proiectul “Obsession for Smoothness”.  Alaturand farmecul universal al muzicii, creativitatea debordanta a trupei Ok Go si calitatea hartiei Double A universal recunoscuta, proiectul “Obsession for Smoothness” a presupus doi ani de testare, pregatire si dorinta de a reusi.

Incorporand tehnici video de productie inovative, sincronizari perfecte intre cele 567 de imprimante, tehnici vizuale suprinzatoare si miscari de dans integrate fluid in conceptul clipului, proiectul “Obsession for Smoothness” a fost premiat cu 3 Lei de Aur la Festivalul International al Creativitatii de la Cannes, editia 2018. Pentru formatia Ok Go, este cel de-al 7-lea trofeu Leul de Aur castigat la Cannes, pentru creativitatea si inovatia creatiilor vizuale caracteristice trupei.

“Obsession for Smoothness” a fost recunoscut ca fiind primul proces de mapare pe hartie din lume cu 567 de imprimante implicate in proces si nicio eroare aparuta de-a lungul celor 5 zile de filmare continua. Acest proces a utilizat imagini stop-cadru, implicand sabloane grafice care au fost printate pe hartie Double A si o coreografie sincronizata perfect cu muzica obtinandu-se efectul de fluiditate naturala, fara efort.Hartia alba Double A format A4, a fost folosita pentru crearea fundalului spectaculos. Finetea hartiei Double A impreuna cu proprietatea de absorbtie rapida a cernelii, a permis o printare fluida, fara blocaje.

Double A in colaborare cu trupa Ok Go, a fost premiata cu un Leu de Aur, un Leu de Argint si un Leu de Bronz. Videoclipul a primit atat aprecierea criticilor cat si a comunitatilor artistice, fiind foarte bine primit pe toate canalele de media. Proiectul “Obsession for Smoothness” a demonstrat noile modalitati de abordare Double A in dorinta de a atinge noi canale de comunicare si noile generatii de public tinta, utilizand atractia muzicii si magnetismul formatiei Ok Go, Double A reusind astfel sa-si reimprospateze imaginea, pastrand la baza mesajul esential al calitatii si al pasiunii pentru perfectiune.

Hai sa aflam impreuna cum pasiunea Double A pentru calitate si finete, a fost demonstrata intr-un mod uimitor in proiectul primei mapari pe hartie din lume, urmarind acest videoclip incredibil!

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.