RTC membru al grupului ALTEX

In cei peste 25 de ani de existenta pe piata din Romania, RTC s-a dezvoltat continuu, fiind lider pe piata de produse pentru birouri si spatii de lucru si oferind clientilor sai servicii prompte si consultanta in procurarea produselor indirecte, necesare desfasurarii activitatii de zi cu zi.

Incepand cu luna martie 2020, RTC Proffice Experience SA face parte oficial din grupul ALTEX.

Grupul Altex este liderul pietei de electro-IT, avand capital integral romanesc, cu o cifra de afaceri de peste 1 miliard de Euro.

Prin preluarea RTC, grupul ALTEX isi consolideaza strategia de a crea un concept multi-channel, off-line si on-line, care sa adreseze canalele B2B si B2C, oferind o gama completa de produse clientilor privati si companiilor din Romania.

Aceasta tranzactie ne ofera posibilitatea de a duce mai departe succesul RTC si ne va deschide noi oportunitati de dezvoltare pe piata din Romania, atat prin extinderea gamelor de produse dar si prin accesul la resurse suplimentare.

RTC va continua sa isi desfasoare activitatea de distributie in aceeasi directie si cu aceeasi determinare de a fi prezenti in cat mai multe companii din Romania, pentru a le oferi solutii complete pentru mediul de lucru.

Va asiguram de o colaborare solida in continuare si avem incredere ca dezvoltarea RTC, ca membru al grupului ALTEX, va genera oportunitati pentru toti partenerii nostri.

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.