Schimba o viata! Implica-te in educatie!

Cu peste 25 de ani de activitate in Romania, SOS Satele Copiilor este membra a SOS Children’s Villages International, cea mai mare organizatie caritabila din lume, prezenta in 134 de tari. Peste 30.000 de copii au interactionat pana in prezent cu unul dintre programele SOS. La momentul actual, peste 200 de copii cresc si de dezvolta in fiecare zi, pentru a deveni tineri independenti si increzatori, in cele 3 sate SOS din Bucuresti, Cinsadie si Hemeius. In paralel, SOS Satele Copiilor asigura sprijinul direct  pentru 800 de copii si tineri din comunitatile defavorizate, oferind asistenta si consiliere familiilor aflate in situatii dificile.

Dreptul la educatie este inalienabil, de care trebuie sa beneficieze fiecare copil. Prin accesul la educatie, copiii de astazi, devin parte integranta a societatii de maine, primind sanse egale de a ajunge tineri independenti si increzatori in viitorul lor. Din pacate, nu toti  copiii beneficiaza de acest drept,  existand situatii nefericite in care copii din medii defavorizate sunt dezavantajati, primind mai putine sanse. Constienta ca niciun copil nu trebuie sa creasca singur, fara dragostea si protectia unei familii, RTC se implica alaturi de SOS Satele Copiilor in proiecte umanitare menite sa aduca suport si ajutor. Astfel, incepand cu anul 2013, RTC da un scop nobil activitatilor de birou, sustinand educatia copiilor defavorizati, prin programul “Schimba o Viata!”

Alaturi de partenerii sai, RTC directioneaza o parte din veniturile generate de produsele participante in  programul “Schimba o Viata!” catre SOS Satele Copiilor, care se ocupa de gestionarea acestor fonduri alocandu-le in proiecte educationale importante. Astfel, cand tu alegi un produs participant, alegi si sa faci diferenta in viata unui copil care are nevoie de implicarea ta!

In cei patru ani de existenta, fondurile colectate in campanie, au fost donate sub forma de rechizite scolare copiilor aflati in centrele SOS Satele Copiilor din Bucuresti, Hemeius si Cisnadie. La inceputul anului scolar toti copii din cele trei centre, au primit rechizite scolare noi. De asemenea, 1 Iunie si Craciunul au fost momente speciale, ce au adus cadori si suprize pentru toti. Dorinte ca: “Vreau sa nu mai fiu privit cu mila la scoala de colegii mei”, “Vreau sa invat sa scriu si sa citesc”, “Vreau sa am ghiozdan”, s-au implinit.

Implica-te alaturi de noi!

Fie ca alegi produse din programul “Schimba o Viata”, fie ca faci o donatie, ajuta si tu alaturi de RTC si partenerii nostri la indeplinirea unei dorinte. Alatura-te initiativei si aminteste-ti cat de important a fost aportul educatiei in viata ta! Alege sa contribui la imbunatatirea procesului de educatie in Romania. Poti participa alegand produsele participante in program. Aceste produse sunt marcate atat in catalogul RTC cat si pe site-ul www.RTC.ro, cu sigla programului "Schimba o Viata!" , astfel incat sa poata fi indentificate foarte usor. 

Parteneri RTC care sustin campania "Schimba o Viata!"

Parteneri "Schimba o Viata!"

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.