Gamă completă adaptată nevoilor tale

Soluții profesionale de curățenie și igienă pentru afacerea ta. Consultanță de specialitate pe sectoare de activitate și proiecte speciale.

SPAȚII COMERCIALE SAU DE BIROURI


Spațiile comerciale reprezintă de cele mai multe ori primul contact al clienților cu afacerea ta, așadar curățenia reprezintă un aspect important. De asemenea, productivitatea și încrederea angajaților depind de mediul de lucru în care își desfășoară activitatea.

BUCĂTĂRII


Întreținerea bucătăriilor profesionale este un proces continuu și necesită o atenție deosebită în alegerea produselor de curățenie astfel încât să ofere o performanță maximă în utilizare.

SPAȚII SANITARE


Pe lângă curățenia și igiena din toalete un aspect important îl reprezintă și alegerea dispenserelor și consumabilelor potrivite.

FACILITĂȚI MEDICALE


Produsele de igienă și curățenie dedicate acestui domeniu sunt însoțite de toate avizele necesare și pot fi folosite cu succes pentru întreținerea spațiilor din spitale, clinici, cabinete medicale.

SPAȚII INDUSTRIALE


Curățarea spațiilor industriale necesită echipamente performante și planuri de acțiune adaptate la specificul activității.

Utilizarea și stocarea informațiilor personale transmise prin acest formular de înregistrare sunt conforme cu Politica noastră de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. Puteți consulta conținutul acestei politici accesând linkul Politica de Protecție a Datelor Personale.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.