Simte verde

Simte verde

Campania “Simte verde” este o poveste scrisa de RTC, alaturi de angajatii sai, clienti si parteneri. Este o poveste despre entuziasm, responsabilitate si rezultate palpabile care ne motiveaza in sustinerea si perpetuarea actiunilor noastre. Prin campania “Simte Verde” ne-am dorit sa crestem constientizarea si preocuparea clientilor nostri fata de natura, promovand produsele realizate din materiale reciclate. Astfel, produsele respective au fost marcate si scoase in evidenta, pentru a ajuta clientii nostri in alegerea unor solutii ecologice cu impact minim asupra mediului.

 

Continuand campania “Simte verde” in luna Aprilie a anului 2018, RTC alaturi de partenerii implicati, Double A si Carpathia European Wilderness Reserve a reimpadurit 5 hectare de padure in localitatea Runca din muntii Leaota, cu puiet de brad. Impreuna cu membrii ai familiei, ajutati de vremea minunata, aerul curat si privelistea unica a muntilor din jur, colectivul RTC a transformat o zona defrisata, intr-o viitoare padure. Intentionam sa repetam si sa extindem campania “Simte Verde” si in anii urmatori, fiind sustinuti atat in trecut cat si in prezent, de producatorul de hartie Double A. Acesta s-a implicat cu entuziasm in initiativa noastra, plantand 6 copaci la fiecare 200 de topuri de hartie Double A cumparate de clientii RTC.

 

Ia o decizie sustenabila pentru afacerea ta. Produsele semnalizate cu simbolul Simte Verde in catalogul RTC sunt realizate din material reciclate. Fii responsabil fata de mediul inconjurator!