Siguranță și confort – de la călcâi până la deget

Imitând mișcarea naturală a piciorului, încălțămintea de protecție Honeywell permite o mișcare lină și fără efort pe orice teren. Oferind o aderență excelentă, confort, durabilitate și fiabilitate, oferă stabilitate în interior și exterior și protecție de la călcâi până la deget.

Indiferent dacă aveți nevoie de cizme de lucru, încălțăminte, pantofi sau accesorii, produsele Honeywell sunt concepute pentru conformitate și confort.

Sandale Honeywell Expander, S1 SRC ESD

Sandale negre Honeywell, Velcro Kings

Pantofi protectie Agile Starter Blue S1P SRC

Siguranța care este înaintea jocului

Oriunde există un potențial pentru căderea sau zburarea de obiecte, stropire chimice, particule în aer, impacturi de radiații dăunătoare sau lovituri, produsele Honeywell, lider în industrie, oferă protecție specializată și dovedită împotriva pericolelor.

Protecția de la cap până la picioare începe din partea de sus. Pentru o protecție optimă a capului, a ochilor și a feței, Honeywell oferă o gamă largă de opțiuni de protecție pentru cap: de la protecția capului, cum ar fi ecranele faciale sau căștile de sudură cu vedere largă și căștile de protecție, până la ochelari de protecție și protecție pentru față în construcții și alte locuri de muncă.

Cu design și materiale inovatoare recunoscute la nivel mondial, soluțiile Honeywell sunt proiectate pentru fiabilitate, performanță și confort.

Ochelari Honeywell A700, anti-aburire anti-zgariere

Ochelari Honeywell Avatar OTG rama neagra transparenti

Statie curatare ochelari Honeywell Clear Plus

Păstrarea în siguranță a auzului

Multe medii industriale, cum ar fi fabricile și fabricile, implică utilaje și instrumente puternice pentru a face treaba. Și în timp ce zgomotul periculos poate să nu provoace efecte adverse imediat, expunerea la acesta se adună cumulativ în timp. Lipsa unei potriviri potrivite poate avea un impact asupra auzului pe termen lung și, prin urmare, Honeywell Howard Leight se angajează să facă protecția auditivă industrială personală.

De la căști electronice inovatoare până la căști conectate, gama noastră largă de soluții de protecție a auzului este concepută pentru a se potrivi și etanșa perfect urechea lucrătorului. Cu protecția potrivită, Honeywell Howard Leight poate ajuta la păstrarea auzului pentru toată viața.

Antifoane externe Honeywell Verishield Hi-Vis, galben

Antifoane interne Honeywell, Howard Leight, reutilizabile

Rezerva antifoane Honeywell 303L

Lucrul cu obiecte ascuțite, mașini grele sau substanțe chimice expune mâinile lucrătorilor la pericole grave

Fiind în fruntea inovației în domeniul echipamentelor de protecție personală, Honeywell dezvoltă soluții care oferă o protecție optimă fără a compromite nevoile clienților. Alegeți din gama largă de mănuși de siguranță Honeywell – mecanice, rezistente la tăiere, chimice, termice și electrice, asigurând protecție, confort și adaptabilitate totală la locul de muncă.

Mănușile de siguranță industrială Honeywell sunt concepute pentru a menține lucrătorii în siguranță și eficiență atunci când manipulează toate tipurile de suprafețe și componente de diferite dimensiuni în diferite medii. Creșteți productivitatea echipei dvs. cu mănuși de siguranță industrială durabile, care păstrează mâinile și brațele protejate și confortabile.

Manusi antitaiere Honeywell, microspuma nitril CoreShield

Manusi antitaiere Honeywell WorkEasy, nitril

Manusi protectie chimica Honeywell, Flextril 101

Protecție respiratorie pentru orice mediu

Riscul de a inhala particule, vapori și gaze dăunătoare este foarte mare în multe industrii și acesta reprezintă o mare amenințare la adresa siguranței lucrătorilor. Cu o experiență de lungă durată în protecția respiratorie și o înțelegere profundă a nevoilor lucrătorilor, Honeywell creează toate tipurile de soluții de protecție respiratorie. , de la dispozitive de unică folosință, aparate respiratorii de purificare a aerului și motorizat (APR și PAPR) și gamă completă de cartușe, filtre și alte accesorii până la sisteme cu alimentare cu aer și aparate de respirație autonome (SCBA). Soluțiile de protecție respiratorie de la Honeywell garantează conformitatea, confortul, ușurința- de utilizare, durabilitate și productivitate sporită a muncii.

Masca Honeywell, 4110 FFP1 fara valva

Masca Honeywell, 4211 FFP2 cu valva

Masca Honeywell, 4311 FFP3 cu valva

Honeywell Industrial Safety Food & beverage

Honeywell Industrial Safety - Industry

Honeywell PPE - Construction

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.