Perioada campaniei:
1 Septembrie - 31 Decembrie 2023

Distrugătoare automate Leitz IQ


Distrugătoarele automate pentru documente Leitz IQ sunt atât de inteligente încât funcționează în liniște, singure. Distrugătoarele noastre vă permit să distrugeți automat documentele sensibile, lăsându-vă liber să vă ocupați de alte sarcini. Funcția unică de golire este disponibilă în toată gama noastră de distrugătoare automate cu și cu tăiere micro cut si cross cut. Pur și simplu încărcați teancul de hârtii, închideți capacul și continuați-vă ziua. Cu modelele compacte disponibile pentru birourile mici și birourile de acasă și modelele mai mari cu alimentare automată pentru uz comercial și de afaceri, veți găsi distrugătorul potrivit pentru dumneavoastră

EXCELENT ÎN ORICE MEDIU

Control Touch

Simplu și intuitiv pentru operațiuni ușoare plus funcția de blocare cu un cod PIN pentru un nivel de securitate și siguranță superior.

 

Caracteristici unice de curățare și golire

Cuțitele ce distrug documentele pornesc funcția reverse (înapoi) după fiecare folosire, pentru a preveni căderea rămășitelor care tocmai au fost distruse.

 

CUMPERI UN DISTRUGĂTOR PENTRU DOCUMENTE AUTOMAT LEITZ ȘI NOI ÎȚI OFERIM UN PREMIU ATRACTIV!

 

CADOU

Minge ergonomica Cosy

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.