Accesorii pentru birou

Capsatoare
Perforatoare
Capse
Tavite pentru documente
Suporturi pentru documente
Suporturi pentru accesorii
Dispensere pentru benzi adezive
Benzi adezive
Adezivi
Foarfeci
Cuttere
Accesorii de prindere
Hartie autocopiativa, tus si tusiere
Stampile

CAPSATOARE SI PERFORATOARE

Capsatoarele si perforatoarele sunt accesorii utile pentru organizarea si arhivarea documentelor dar si pentru pastrarea unui birou organizat. Capacitatea de capsare sau perforare indicata de producator este cea maxima. Pentru a prelungi durata de viata a capsatoarelor si perforatoarelor, va recomandam sa alegeti produse cu capacitate maxima mai mare decat cea de care aveti nevoie in mod uzual. Pentru rezultate optime, folositi aceeasi marca de capse si capsator. Pentru o imagine unitara, recomandam achizitionarea seturilor de capsator si perforator.

TAVITE SI SUPORTI PENTRU ACCESORII

Pentru ca biroul tau sa fie perfect organizat, alege solutiile complete de seturi de accesorii pentru birou. Vei oferi astfel un aspect unitar si elegant biroului, avand in acelasi timp la indemana toate produsele care te ajuta sa lucrezi mai eficient!

BENZI DE BIROU SI ADEZIVI

Benzile adezive sunt destinate utilizarii in aplicatii usoare, aparute in activitatea zilnica de la birou. In general acestea sunt folosite pentru repararea documentelor, unirea paginilor
sau sigilarea plicurilor. De asemenea, pot avea adeziv pe o singura fata sau pe ambele – dublu adeziva. Pentru utilizare facila folositi un dispenser pentru banda adeziva. Adezivii
sau lipiciurile pot fi folosite cu succes in lipirea documentelor, coletelor, afiselor sau posterelor.

ACCESORII MICI DE BIROU

Sunt accesorii de nelipsit din orice birou si ajuta la desfasurarea activitatii zilnice,
indiferent de domeniul in care activezi. De la foarfeci si cuttere, pana la agrafe si clipsuri,
pastreaza-le mereu la indemana pe biroul tau folosind un suport pentru accesorii.

Branduri de renume

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.