Organizare si arhivare

Bibliorafturi
Etichete bibliorafturi
Accesorii pentru arhivare
Caiete mecanice
Separatoare
Indecsi
File din plastic
Cutii de arhivare
Dosare suspendabile
Clasificatoare metalice
Dosare din carton
Dosare din plastic
Serviete si mape
Mape din carton
Clipboarduri
Clasoare pentru carti de vizita

Organizarea si arhivarea documentelor

FILE SI DOSARE

Cu diferite formate si grosimi, filele de protectie reprezinta cel mai uzual si mai economic mod de a proteja documentele. Majoritatea filelor de protectie sunt prevazute cu perforatii laterale pentru a fi rapid introduse intr-un dosar, biblioraft sau caiet mecanic.
Dosarele sunt disponibile in formate diferite in functie de destinatie si utlizare, dar si de tipul actelor indosariate. Cele mai uzuale sunt dosarele din carton precum si dosarele din
plastic cu clapa transparenta si perforatii laterale.

 

BIBLIORAFTURI

Biblioraftul este folosit pentru arhivarea de scurta durata a actelor si documentelor. Permite atat arhivarea documentelor perforate cat si a documentelor introduse in
file sau dosare. Sunt disponibile in mai multe dimensiuni si culori, fiind dotate cu un mecanism interior care permite introducerea sau scoaterea documentelor. De asemenea, pe cotor sunt prevazute cu etichete, pentru o evidenta facila a continutului. 

SEPARATOARE SI INDECSI

Separatoarele vor fi de mare ajutor atunci cand ai nevoie de o organizare si evidentiere precisa a unui document. Va fi usor de localizat atunci cand iti este necesar.
Prin folosirea indecsilor, iti va fi usor sa marchezi paragrafe sau pagini relevante din continutul unui document.

CUTII DE ARHIVARE

Reprezinta ultimul pas in arhivarea documentelor si sunt folosite pentru stocarea de lunga durata a documentelor. Cutiile de arhivare de mici dimensiuni pot fi introduse in containere de arhivare, acestea permitand stivuirea, pentru o folosire cat mai facila
a spatiului din arhiva. Toate cutiile si containerele sunt prevazute cu spatiile speciale sau etichete pentru notarea continutului.

Branduri de renume

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.