Proiecte de mobilier customizabil

Beneficiile colaborarii cu RTC

Etapele proiectului

Proiecte realizate

Call-center

Spatiu de birouri

Workspace

Front desk-uri

Bucatarii

Sali de sedinte

Zona de relaxare

Zona de asteptare

Sali de mese

Birou individual

Vestiare

Rafturi metalice

Informatii utile

ZONA BIROURI
Amenajeaza zona de birouri astfel incat sa se potriveasca domeniului de activitate si sa ofere confortul necesar angajatilor.

ZONA RECEPTIE
Recomandam amenajarea receptiei intr-o nota cat mai prietenoasa si primitoare. De asemenea un aspect important il reprezinta zona de asteptare pentru vizitatori.

ZONA DE SEDINTE
Tine cont de spatiul disponibil si amplasarea dorita astfel incat sa alegi masa de sedinte potrivita si scaune cat mai comode.

ZONA BUCATARIE
Alege mobilierul de bucatarie in functie de numarul de angajati si dotarile pe care vrei sa le implementezi.

ZONA CALL CENTER
Este indicata amplasarea intr-o zona linistita.
Iti recomandam o schema de culori vesela si creativa, panouri despartitoare cu rol de filtrare fonica precum si scaune ergonomice.

ZONA VESTIARE
Utileaza zona vestiarelor cu mobilierul adecvat astfel incat sa oferi utilitate maxima, confort si siguranta angajatilor.

ZONA DEPOZIT
Rafturile metalice suprapuse reprezinta solutia optima de organizare a spaţiului de depozitare. Asigura eficienta, economie de spatiu si acces facil la produsele depozitate.

ZONA ARHIVARE
Cu ajutorul mobilierului special destinat arhivarii va puteti stoca in mod eficient documentele, acestea fiind tot timpul ordonate si usor de identificat.

Doresc consultanta in proiecte de mobilier

Utilizarea și stocarea informațiilor personale transmise prin acest formular de înregistrare sunt conforme cu Politica noastră de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. Puteți consulta conținutul acestei politici accesând linkul Politica de Protecție a Datelor Personale.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.