RTC alaturi de copiii din satele SOS la inceperea scolii

Este al VIII-lea an consecutiv in care am fost alaturi de copiii din Satele SOS la inceperea scolii si ne bucuram nespus ca prin sprijinul oferit de RTC, copiii au la dispozitie rechizitele necesare pentru noul an scolar, indiferent de conditiile in care acesta se desfasoara, fie in clasele de curs sau in mediul online.

De asemenea, in ultimele luni, de la inceputul pandemiei, am avut grija ca in Satele SOS sa existe masti si dezinfectanti iar casele SOS si spatiile in care copiii isi desfasoara activitatile sa fie prevazute cu produse de igiena.

Accesul la educatie este un drept incontestabil de care fiecare copil trebuie sa beneficieze, si chiar si in aceste conditii exceptionale din ziua de azi, dezvoltarea copiilor trebuie sa continue. De asemenea copiii aflati in situatii defavorizate au nevoie de sustinere, indrumare si programe care sa-i ajute sa se integreze in societate si sa devina tineri independenti si increzatori in viitorul lor.

Constientizand faptul ca niciun copil nu trebuie sa creasca singur, fara dragostea si protectia unei familii, RTC se implica alaturi de SOS Satele Copiilor in proiecte umanitare menite sa aduca suport, ajutor si protectie. Astfel, incepand cu anul 2013, impreuna cu clientii si furnizorii nostri, atasam un scop nobil activitatilor de birou, sustinand educatia copiilor defavorizati, prin programul “Schimba o viata!”

https://www.rtc.ro/despre/responsabilitate-sociala

 

Am ales ca partener pentru initiativa noastra SOS Satele Copiilor, organizatie umanitara care ocroteste copiii ce nu pot fi ingrijiti de proprii parinti, asigurandu-le o familie substitutiva si un camin permanent, pana la integrarea lor sociala si profesionala, sau pana la reintegrarea in familia naturala. Peste 65.000 de beneficiari au interactionat pana acum cu unul dintre programele SOS. In prezent, peste 150 de copii cresc si se dezvolta zi de zi, pentru a deveni tineri increzatori si independenti, in cele 3 sate SOS din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius. In paralel, SOS Satele Copiilor Romania sprijina peste 550 de copii si tineri din comunitatile defavorizate, oferind asistenta si indrumare familiilor acestora, aflate in situatii dificile.

Mai multe detalii aici: https://www.sos-satelecopiilor.ro/

 

Cum functioneaza Programul “Schimba o viata!” - RTC, impreuna cu partenerii sai, directioneaza o parte din veniturile generate de produsele care fac parte din programul “Schimba o viata!” catre SOS Satele Copiilor, care se va ocupa de gestionarea lor in cele mai importante proiecte educationale. Cand alegi un produs poti alege si sa faci diferenta in viata unui copil care are nevoie de implicarea ta.

Alege sa schimbi o viata! Produsele participante sunt marcate cu logo campaniei in catalogul RTC www.rtc.ro/catalog  sau pe site www.rtc.ro/cauta?q=ProduseSchimbaOViata

Multumim tuturor clientilor si furnizorilor pentru implicare in acest proiect de suflet si impreuna vom continua actiunile noastre cu acceasi determinare de a crea un viitor mai bun pentru copiii care au nevoie de sustinere.

Furnizori care sustin campania “Schimba o viata!”

 

 

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.