//custom rtc js & css Serviciul MPS de la RTC

Serviciul MPS de la RTC

În prezent, lumea digitală a luat amploare în majoritatea companiilor mari, mijlocii și mici. Aplicații bazate pe cloud, tranzacții digitale, promovarea prin intermediul rețelelor sociale, meeting-uri online și lista continuă. În 2022 îmbunătățirea și actualizarea serviciilor interne scot în față orice companie și demarează în fața oricărui competitor.

Soluția MPS (Managed Print Service) este să asigure servicii de imprimare gestionată, prompte și consultanță în procurarea întregului necesar de produse indirecte și necesare desfășurării activității zilnice de la birou. MPS reprezintă o soluție bazată pe optimizarea dispozitivelor de imprimare: faxuri, imprimante copiatoare și scannere, implementată în companii cu scopul dezvoltării eficienței și economisirii resurselor. Mai mult, este un serviciu ce nu dăunează mediului înconjurător.

De ce să alegi serviciul MPS pentru compania ta?

Misiunea RTC este de a oferi clienților confort, încredere și servicii prompte.

Așadar, pentru alegerea celor mai potrivite dispozitive de imprimare, servicii de instalare și mentenanță, companiile au nevoie în special de consultanță de calitate, de specialiști care le pot oferi informațiile necesare și nu numai, o zi bună printre alte zile excelente la birou.

Beneficiile care sunt livrate odată cu serviciul MPS de la RTC sunt numeroase, de la costuri scăzute, privind echipamentele, consumabile, service-ul imprimantelor, la calitatea superioară a dispozitivelor.

Zilele bune la birou nu vin singure, vin:

  • » Cu mai puțin timp pierdut încercând să rezolvi eroarea pe care ai observat-o azi de dimineață la imprimantă.
  • » Cu mai puțin stres când vine vorba de reparații sau facturi.
  • » Într-un timp foarte scurt, pentru că livrăm rapid și sigur.

Avantaje zilnice pentru și mai multe zâmbete la birou

În ultimii ani, din ce în ce mai multe companii au început să folosească serviciile MPS, dat fiind faptul că această soluție eficientizează fluxul de lucru și aduce un plus de valoare.

Flotă nouă de echipamente

Primul pas în optimizarea și gestionarea dispozitivelor de imprimare reprezintă înlocuirea vechilor dispozitive cu unele moderne care dispun de noua tehnologie MPS. Serviciul de imprimare gestionată este, după cum îi poartă numele, bine gestionat. Două dintre punctele cheie care îl caracterizează sunt managementul și optimizarea continuă.

În funcție de nevoile organizației tale, reprezentanții RTC vor eficientiza procesul de start al acestui nou serviciu implementat cu: evaluarea nevoilor de imprimare, consultanță în alegerea dispozitivelor, înlăturarea și înlocuirea dispozitivelor ineficiente sau subperformante și desigur ultimul pas de implementare, instalarea noilor echipamente.

Scăderea volumului de imprimare

Nu ai un proces în vigoare care ține evidența activităților de tipărire? Serviciul MPS oferă un soft de control cu acces folosind card sau pin și un soft de monitorizare totală a dispozitivelor și activității lor. După instalarea echipamentelor, RTC va monitoriza și gestiona informațiile care țin de toate dispozitivele noi implementate.

Pe baza datelor oferite, veți putea face modificări ulterioare pentru a reduce costurile și consumul, cât și crește eficiența.

Profitabilitate crescută

Profit înseamnă succes. Extinderea operațiunilor companiei, noi locații de desfășurare, vizarea mai multor piețe, toate acestea se regăsesc pe același drum, al succesului. Dar, pentru a ajunge acolo ai nevoie de profit.

MPS  este soluția care poate aduce organizația pe drumul cel bun și care te poate îndruma spre noi oportunități de business. Din momentul în care nu te mai preocupă problemele administrative, cu privire la erorile de tipărire, costuri mari, achiziții de echipamente, etc. Te poți concentra pe obiectivele care contează cu adevărat.

Programele de imprimare gestionate au fost create cu scopul unei schimbări fundamentale în afaceri, cea axată pe soluții și oferte de oportunități pentru eficiența companiilor în vânzări, în gestionarea clienților săi și în menținerea unor costuri reduse.

Un serviciu prietenos cu mediul

Cu cât crește numărul afacerilor eco-friendly, cu atât de mult putem reduce împreună impacturile negative asupra mediului înconjurător. Beneficiile clare de implementare a serviciului MPS sunt economisirea costurilor și creșterea productivității, dar există încă o altă perspectivă a beneficiilor: optimizarea serviciului de imprimare servește inițiativei de protejare a mediului prin reducerea risipei de hârtie și utilizarea excesivă a energiei electrice.

Un ultim avantaj este acela că vei avea un contract de minim 24 de luni în care zilele bune de la birou vor fi nelipsite, pentru că vom prelua administrarea tuturor aspectelor aferente proceselor de imprimare, copiere și scanare din cadrul companiei dumneavoastră.

Prin click pe „Accept toate”, sunteti de acord ca putem colecta informatii privind navigarea pe site, in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing.